Aynen DLSS 3 ve Ray Tracing ile 2K'da frna olmaz, Ray Tracing kapar ve 4K'yi bile zorlar DLSS 3 ile.
Aynen DLSS 3 ve Ray Tracing ile 2K'da frna olmaz, Ray Tracing kapar ve 4K'yi bile zorlar DLSS 3 ile.
Ama DLSS3 destekli oyun varsa tabii. DLSS3 o kadar manyak bir şey ki. Native'den bile iyi görüntü üretebiliyor.Yani arkadaşın dediği gibi 4060 ve üstü sahipleri bence de asla Pro almamalı.
Ama DLSS3 destekli oyun varsa tabii. DLSS3 o kadar manyak bir şey ki. Native'den bile iyi görüntü üretebiliyor.
DLSS3 yoksa yeni diyebileceğimiz bütün oyunlarda Ultra ve high ayarlarda patlar maalesef. Bir de en kötü 4070 olsa daha iyi olur tabii.
Hocam aşağı yukarı 4060 gücünde olduğu ön görülüyor.Evet hocam sistemi zaten konuyu açmadan önce almıştım. Sadece iptal edip PS5 Pro alınmalı mi diye merak ettim ve konu açtım. Şahsen PS5 Pro'nun 4070 Super gücünde olacağını sanmıyorum.
Aynen zaten Ray Tracing oyunları çok güzelleştiriyor. Tam destekli oyun sayısı az o kadar. DLSS3 destekliyse 2K, 60 FPS ve ultra ayarlar ile oynarsın, üstüne Ray Tracing'de açılır.Saf güç olarak da çok iyi kartlar aslında tabii 4070 ve üstü çok daha iyi olur saf güç için. Ama 4060 ve Ti da 1080p de çok kötü değiller saf güç olarak AMD kartlara göre bir tık geride olsalar da saf güç de iyiler yani her türlü yine de. Şahsen teknoloji artık tamamen DLSS FSR Frame Gen gibi şeylerle doldu. Saf güç devri eskidi bana göre RTX açıp DLSS kalite alıp oynamak çok aşırı tatmin ediyor üstelik GPU ömrünü de uzatıyor bu olay.
Aynen zaten Ray Tracing oyunları çok güzelleştiriyor. Tam destekli oyun sayısı az o kadar. DLSS3 destekliyse 2K, 60 FPS ve Ultra ayarlar ile oynarsın, üstüne Ray Tracing'de açılır.
Hocam aşağı yukarı 4060 gücünde olduğu ön görülüyor.
Ama konsola çıkan özel oyunlar var. Bunları PC de oynamak için yıllarca bekleyebilirsin sonuçta çıkmayabilir. Sonra PS kullanımı çok daha kolay ve pratiktir aynı zamanda akıllı TV cihazı işlevi görür. Gelecekte satmak istersen alıcısını daha kolay bulursun ayrıca oyunlar ona optimize çıkacağı için donanımsal olarak sorun yaşamanda zor. Ve en önemlisi DualSense deneyimi. Bu oyundan alacağın hazzı bir başka noktaya zorluyor.
10 sayfa konuşmuşsunuz devam ettireyim dedim. Xd.
Ama konsola çıkan özel oyunlar var. Bunları PC de oynamak için yıllarca bekleyebilirsin sonuçta çıkmayabilir. Sonra PS kullanımı çok daha kolay ve pratiktir aynı zamanda akıllı TV cihazı işlevi görür. Gelecekte satmak istersen alıcısını daha kolay bulursun ayrıca oyunlar ona optimize çıkacağı için donanımsal olarak sorun yaşamanda zor. Ve en önemlisi DualSense deneyimi. Bu oyundan alacağın hazzı bir başka noktaya zorluyor.
DualSense ve benzeri özellikler PC de kullanılabiliyor diye biliyorum. Hatta Sony bunun için yazılım geliştiriyor diye duymuştum.
TLOU 2 ve Bloodborne hariç elle tutulur oyunları kalmadı zaten PC'ye geldi hepsi. GTA 6 çok geç çıkacak orası kesin. 2026 da GTA 6 konsollara gelecekte 2 yıl daha bekleyip 2028 de PC portunu çıkartacaklarda bizde oynayacağız.
GTA 6 fanı olan yine PS 5 Pro'dan devam etmesi en iyisi onun harici oyun fiyatları yüzünden PC daha avantajlı. Oyun fiyatlarını takmam diyen PS5 Pro alıp rahatına baksın.
Yapacak bir şey yok. Onların da kar etmesi lazım yani. Birde konsol kesin kar kapısı oyun geliştiricileri için. Çünkü konsolu olan garanti yeni çıkan oyunları almaya çalışıyor. PC gibi değil. PC kullanıcıların yüzde 80'i 90'ı online ve F2P oyun oynuyor. O yüzden oyun geliştiricileri ilk durağı hep konsoldur ve özellikle Sony'dir.Ama konsola çıkan özel oyunlar var. Bunları PC de oynamak için yıllarca bekleyebilirsin sonuçta çıkmayabilir.