PS5 Pro vs PS5 Slim

sifota

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba PS5 Slim alacağım Pro'ya bütçem yok sizce Slim mi almalıyım yoksa Pro'yu mu bekleyeyim? Çok grafik takıntım yok.

Pro için bütçeniz yoksa PS5 Slim güzel kötü değil her şeyi çok iyi oynarsınız onda da ancak 4k sıkıntı oluyor biraz diye biliyorum 30 fps sanırım.

Hocam bende Slim var yaz boyunca onunla GTA 5 RDR2 ve Rocket League gibi oyunlar oynadim cayir cayir oynatiyor ancak anamenude 5 6 dk kaldıktan sonra fanlar bayağı ses cikarmaya basliyor GTA 5 de pek fan sesi duymazken anamenude ses duyamam bayağı garibime gitti. Onun disinda mukemmel ama bena sorarsan bu butcelere kasa almak daha mantikli.

Hocam bende Slim var yaz boyunca onunla GTA 5 RDR2 ve Rocket League gibi oyunlar oynadim cayir cayir oynatiyor ancak anamenude 5 6 dk kaldıktan sonra fanlar bayağı ses cikarmaya basliyor GTA 5 de pek fan sesi duymazken anamenude ses duyamam bayağı garibime gitti. Onun disinda mukemmel ama bena sorarsan bu butcelere kasa almak daha mantikli.
20k ya ps5 slim den daha iyi kasa dizemezsin.

Fat kasa mi almalıyım o zaman.

Hocam o normal. Bende araştırdım ilk Ps5'i çalıştırırken çok ses çıkıyor bağırıyor resmen ama bunlar olur. Yani Ps5'in küçültülmüş hali sizinki ama donanım olarak aynı.
Fat kasa mi almalıyım o zaman.
Hocam burada boyut önemli. Slim'in avantajı normale göre küçük olması ve depolamasının fazla olması. Alacaksanız seri numarasına dikkat edin son çıkanlarından almaya çalışın ne alıyorsanız. 850 Gb normal Ps5'in sanırım Slim 1tb.

CFI 2016 iyi mi?

Hocam o normal. Bende araştırdım ilk PS5'i çalıştırırken çok ses çıkıyor bağırıyor resmen ama bunlar olur. Yani PS5'in küçültülmüş hali sizinki ama donanım olarak aynı.

Hocam burada boyut önemli. Slim'in avantajı normale göre küçük olması ve depolamasının fazla olması. Alacaksanız seri numarasına dikkat edin son çıkanlarından almaya çalışın ne alıyorsanız. 850 GB normal PS5'in sanırım Slim 1TB.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı