20k ya ps5 slim den daha iyi kasa dizemezsin.Hocam bende Slim var yaz boyunca onunla GTA 5 RDR2 ve Rocket League gibi oyunlar oynadim cayir cayir oynatiyor ancak anamenude 5 6 dk kaldıktan sonra fanlar bayağı ses cikarmaya basliyor GTA 5 de pek fan sesi duymazken anamenude ses duyamam bayağı garibime gitti. Onun disinda mukemmel ama bena sorarsan bu butcelere kasa almak daha mantikli.
Hocam bende Slim var yaz boyunca onunla GTA 5 RDR2 ve Rocket League gibi oyunlar oynadim cayir cayir oynatiyor ancak anamenude 5 6 dk kaldıktan sonra fanlar bayağı ses cikarmaya basliyor GTA 5 de pek fan sesi duymazken anamenude ses duyamam bayağı garibime gitti. Onun disinda mukemmel ama bena sorarsan bu butcelere kasa almak daha mantikli.
Hocam o normal. Bende araştırdım ilk Ps5'i çalıştırırken çok ses çıkıyor bağırıyor resmen ama bunlar olur. Yani Ps5'in küçültülmüş hali sizinki ama donanım olarak aynı.Hocam bende Slim var yaz boyunca onunla GTA 5 RDR2 ve Rocket League gibi oyunlar oynadim cayir cayir oynatiyor ancak anamenude 5 6 dk kaldıktan sonra fanlar bayağı ses cikarmaya basliyor GTA 5 de pek fan sesi duymazken anamenude ses duyamam bayağı garibime gitti. Onun disinda mukemmel ama bena sorarsan bu butcelere kasa almak daha mantikli.
Hocam burada boyut önemli. Slim'in avantajı normale göre küçük olması ve depolamasının fazla olması. Alacaksanız seri numarasına dikkat edin son çıkanlarından almaya çalışın ne alıyorsanız. 850 Gb normal Ps5'in sanırım Slim 1tb.Fat kasa mi almalıyım o zaman.
Hocam o normal. Bende araştırdım ilk PS5'i çalıştırırken çok ses çıkıyor bağırıyor resmen ama bunlar olur. Yani PS5'in küçültülmüş hali sizinki ama donanım olarak aynı.
Hocam burada boyut önemli. Slim'in avantajı normale göre küçük olması ve depolamasının fazla olması. Alacaksanız seri numarasına dikkat edin son çıkanlarından almaya çalışın ne alıyorsanız. 850 GB normal PS5'in sanırım Slim 1TB.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.