pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.089 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:01 #21 Salvador17 dedi: Hocam bütçenizi sarsmayacaksa alabilirsiniz, ps deneyimlemiş olursunuz, beğenmezseniz zaten çabuk satılan ürünler satar geçersiniz Genişletmek için tıkla... Sarsmayacak. Bende o 4K oyunu deneyimlemek istiyorum. Aldım zaten ya artık düşünmeye gerek yok.
Salvador17 dedi: Hocam bütçenizi sarsmayacaksa alabilirsiniz, ps deneyimlemiş olursunuz, beğenmezseniz zaten çabuk satılan ürünler satar geçersiniz Genişletmek için tıkla... Sarsmayacak. Bende o 4K oyunu deneyimlemek istiyorum. Aldım zaten ya artık düşünmeye gerek yok.
UmuT_35 Kilopat Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 753 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:27 #22 Bu video da burda kalsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu video da burda kalsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et