Ps5 pro parasına çok daha yüksek özellikli pc alınabiliyor. Ancak gta 6 ilk etapta Ps için çıkacağı, 1 sene sonra Pc için çıkacağı söyleniyordu. Gta5 için bu süre 2 yıl olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden gta6 öncelik bir oyun ise ps5 almak daha mantıklı olabilir.
Youtube'dan bir tane video izlemiştim. Açıkçası bulamadım fakat PS5 Slim, PS5 pro ve PC 4000 serisinden ekran kartı sistemleriyle karşılaştırma yapıyordu. En çok fark PC'de vardı ve görüntü çok daha keskin/gerçekçiydi. En azından diğerlerine nazaran. O yüzden ben oyumu PC tarafına kullanmak istiyorum. Açıkçası zaten PS5 Pro anlamsızlığından sonra çoğu kişi pek iyi bakmıyor konsollara da zaten. Hatta konsol oyunlarının yine PC gelmesi de ki bunun yakın zamanlarda olması son dönemlerde daha da kötüleştiriyor. Birde elinize PC'ye uygun, fiyatı da bir o kadar tuzlu olan, çok güzel bir konsol çekip konsola yakın bir his de yaşarsınız Pc'de. Fakat dersiniz ki ben GTA 6'ya 1 veya 2 yıl daha erken ulaşayım PS tercih edilebilir o yönden.