Arkadaşlar merhaba. Sadece benim senaryomda mantıklı olur mu olmaz mı diye fikir veriniz. Yoksa konsol kıyası veya aktif PC kıyası yaparak al ya da alma demeyin. Sadece benim senaryoma göre geçilir veya geçilmez deyin. Rica ediyorum hepsini okuyun.
Aktif olarak 4 yıldır PS5 fat kasa kullanıyorum. Çok da memnunum ve PS6 çıkana kadar son 3 sene daha açıkçası bana yeter diye düşünüyorum. Ayrıca 4080'li laptopa sahibim ve bazı 3. parti oyunları, Xbox yapımlarını da PC'den götürüyorum. Şimdi beni PS5 Pro almayı düşündüren 2 durumdan bahsedeyim:
1- Yakın arkadaşım şu an Yunanistan'da ve ocak sonu gibi dönecek. Tabii euro bazında vergi iadesi ile birlikte oradan bana PS5 Pro'yu alıp getirebilirim dedi. Hesaplamalarım beni yanıltmıyorsa PS5 Pro+ CD sürücü+ dik tutma ayağı hepsi 31-32K gibi paraya geliyor. Ben kendi PS5'imi de sattığımda hayliyle 10k falan fark verip PS5 Pro ve full ekipmanlarına geçmiş oluyorum.
2- GTA 6. bu oyunun en iyi PS5 Pro'da çalışacağına kimsenin şüphesi yok sanırım. Bu 10k yükseltme farkına değer bir deneyim de olur mu bilemiyorum. Elbette son 3 sene yine yılda 1-2 özel oyun gelecek onlarda da Pro'nun artısını görürüm gibi geliyor. Bir yanım da PC'in de varken tek kuruş dahi harcamana gerek yok diyor bilemedim
Yerimde olsaydınız PS5 Pro'ya geçer miydiniz?