PS5 Pulse 3D sesi nasıl bilgisayardan kontrol edilir ve şarjı görülür?

Suret14

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
KASA : ASUS TUF GAMING GT301 3 adet ARGB Fanlı TEMPERED GLASS - ANAKART : ASUS TUF B450-PRO GAMING - SSD : KINGSTON A400 240GB M.2 500-350MB/s - HDD : Seegate Barracuda 2tb - İŞLEMCİ : AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz 6/12 Çekirdek - RAM : ADATA 32GB 4x8 3200MHz - EKRAN KARTI : ASUS GTX 1660 SUPER - GÜÇ KAYNAĞI: FSP Hyper K 600 600W 80+ - MONİTÖR: ASUS VG27VQ TUF GAMİNG
Meslek
Kameraman
Merhaba, herkes iyi akşamlar. Geçen aldığım kulaklığı (PS5 Pulse 3D) PC'de kullanıyorum, sorun yok ama Windows işletim sisteminin üstünden ne sesi kısabiliyorum ne de arttırabiliyorum, sadece kulaklık üzerinden işlem yapabiliyorum. Nasıl sistem üzerinden ayarlayabilirim? Bir de kulaklığın şarj durumunu görebileceğim bir yer veya uygulama var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu eski ama yine de çözümünü söyleyelim:

-Windows üzerinden sesi ayarlanmıyor, kulaklığın üzerindeki düğmelerden ses kısılıp yükseltiliyor.
-Kulaklığın şarjını görmek için (VOLUME -) ve (CHAT) butonuna aynı anda basmanız lazım. 1 tane bip sesi geliyorsa şarj 1 diş 2 tane bip sesi geliyorsa şarj 2 diş eğer 3 tane bip sesi duyuyorsanız kulaklığın şarjı full demektir.

Konu eski ama yine de çözümünü söyleyelim:

-Windows üzerinden sesi ayarlanmıyor, kulaklığın üzerindeki düğmelerden ses kısılıp yükseltiliyor.
-Kulaklığın şarjını görmek için (volume -) ve (chat) butonuna aynı anda basmanız lazım. 1 tane bip sesi geliyorsa şarj 1 diş 2 tane bip sesi geliyorsa şarj 2 diş eğer 3 tane bip sesi duyuyorsanız kulaklığın şarjı Full demektir.

Hocam bilgi için teşekkürler ama bir yeri atlamışsınız volume - ve chat tuşuna basılı tutmamız gerekiyor eğer basarsak 2 bip sesi geliyor ve ses azalıyor sesin azalmasından uyanıp basılı tuttum bende.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı