Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 689 21 Ağustos 2024 #1 Merhaba, PC'de kullanmak için remote play kurdum ancak görüntü çok çamurlu ve kalitesiz. İnternetim de iyi durumda. Nasıl kaliteyi artırabilirim? Hiç oynanacak gibi değil.
Merhaba, PC'de kullanmak için remote play kurdum ancak görüntü çok çamurlu ve kalitesiz. İnternetim de iyi durumda. Nasıl kaliteyi artırabilirim? Hiç oynanacak gibi değil.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 21 Ağustos 2024 #2 Upload hızın kaç? Artı 0 Eksi
KS KS Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 689 21 Ağustos 2024 #3 WerBeastDu dedi: Upload hızın kaç? Genişletmek için tıkla... 9.1 Mbps Artı 0 Eksi
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 21 Ağustos 2024 #4 PS5 ile internet hız testi yapar mısın? PS5 upload hızını düşük kullanabiliyor. Çözümü var mı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
PS5 ile internet hız testi yapar mısın? PS5 upload hızını düşük kullanabiliyor. Çözümü var mı bilmiyorum.
KS KS Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 689 21 Ağustos 2024 #5 WerBeastDu dedi: PS5 ile internet hız testi yapar mısın? PS5 upload hızını düşük kullanabiliyor. Çözümü var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Remote play kullanan çok insan var ama böyle bir görüntüde oynamıyodur kimse.Anlamadım bu işi. Artı 0 Eksi
WerBeastDu dedi: PS5 ile internet hız testi yapar mısın? PS5 upload hızını düşük kullanabiliyor. Çözümü var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Remote play kullanan çok insan var ama böyle bir görüntüde oynamıyodur kimse.Anlamadım bu işi.