PS5 sadece HDMI ile çalışır mı?

efeu0

Centipat
Daha fazla  
PS5 sipariş ettim fakat TV'nin yanında PS5 güç kablosu için priz yok. Direkt olarak HDMI girişini TV'ye bağlasam çalışır mı? Çalışmıyorsa nasıl halledeceğim?

PS5 sipariş ettim fakat TV'nin yanında PS5 güç kablosu için priz yok. Direkt olarak HDMI girişini TV'ye bağlasam çalışır mı? Çalışmıyorsa nasıl halledeceğim?
Hdmı sadece görüntü aktarır güç vermen lazım. Üçlü çek yada çoğaltıcı kullan.

İleride yeni modeller type c ile görüntü aktarımı sunarsa tek kablo ile hem güç hem görüntü aktarımı sağlanır belki bir ihtimal. Güncel macbooklarda olduğu gibi.

Şuan için hdmi ile söylediğiniz şey mümkün değil. Bir prize ihtiyacınız var. Uzatma kablosu işinizi görebilir.

Cevap veren herkes büyük bir sabırla güzel güzel cevap yazmış. Kardeşim güç kablosunu takmadan nasıl çalışsın? Ben de şunu sorayım, HDMI kablosunu TV'ye takmadan sadece PS5 prizini elektriğe takarak görüntüyü TV'ye aktarabilir miyim? 😁

Cevap veren herkes büyük bir sabırla güzel güzel cevap yazmış. Kardeşim güç kablosunu takmadan nasıl çalışsın? Ben de şunu sorayım, HDMI kablosunu TV'ye takmadan sadece PS5 prizini elektriğe takarak görüntüyü TV'ye aktarabilir miyim? 😁
😁 Valla anlamadığımdan soruyorum reis. Bu internette görüyorum ps5 ten tv ye kablo çekmemiş ama kullanabiliyor onun için sordum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı