PS5'i elime alıp sallayınca içinden şiddetli bir ses geliyor. bir şey yukarı aşağı oynar gibi. aldığım ilk PS5 olduğu için normal mi değil mi bilmiyorum. DVD'li model. Bu konu hakkında bir fikri olan varsa yardımcı olabilir misiniz?
PS5'i elime alıp sallayınca içinden şiddetli bir ses geliyor. Bir şey yukarı aşağı oynar gibi. Aldığım ilk PS5 olduğu için normal mi değil mi bilmiyorum. DVD'li model. Bu konu hakkında bir fikri olan varsa yardımcı olabilir misiniz?
Ama bayağı şiddetli bir ses çok az değil buraya video yükleyebilir miyim bilmiyorum videosunu çektim aşağı yukarı sallayınca küt küt ses geliyor şiddetli bir biçimde.
Ama bayağı şiddetli bir ses çok az değil buraya video yükleyebilir miyim bilmiyorum videosunu çektim aşağı yukarı sallayınca küt küt ses geliyor şiddetli bir biçimde.
PS5'i elime alıp sallayınca içinden şiddetli bir ses geliyor. Bir şey yukarı aşağı oynar gibi. Aldığım ilk PS5 olduğu için normal mi değil mi bilmiyorum. DVD'li model. Bu konu hakkında bir fikri olan varsa yardımcı olabilir misiniz?
Fanların çoğu yukarı alaşağı hareket eder ya ekran kartlarındada olur bundada öyle ama o yukarı aşağı hareketin ses çıkarmaması lazım bunda ses fazla biraz çalışmasında vs yada dönmesinde sıkıntı yok yeni video yüklüyorum bakın isterseniz