- Makaleler
- 9
Daha fazla
Konsol daha söylentiden ibaret. Ortada doğrulanan tek bir şey yok. Habercilerin konsolu diyorum ben ona. Yazın veya sonbaharda duyurulursa o zaman satmaya niyetlenin derim. Çıkmazsa bir de geri PS5 almaya uğraşmayın sonra. Gerçekçi olalım ki PS5 Pro sadece GTA 6 için geliyor ayan beyan belli. Kasım 2027'de neredeyse kesin gözüyle bildiğimiz PS6 ve yeni Xbox konsolu gelecek ve bu nesil bitecek. Zaten ortada özel oyunlar yok. 3. parti oyunlarda ne kadar üstüne fark koyup da kendini gösterebilecek o da muamma PS5 Pro'da. Ayrıca PS5 Pro'ya gelen her oyun PS5'e de gelecek bu 3 senede. Bence daha PS5 bile zorlanmamışken, ortada doğru düzgün oyun yokken ve rakibi de buçuklu konsol yapmayacağını söylerken ben geleceğini düşünmüyorum. Gelse de PS5'e göre çok potansiyelini ortaya koyabileceğini düşünmüyorum en güzel artısı ışın izleme ile 60FPS vermek olur o da kaç oyunda işte?
Çıkan sızıntılara baktığımda almak için bir PS5 kullanıcısı olarak bugüne kadar çıkan PS5 oyunlarında düz PS5'in kalite modunda 30FPS verdiğini o kendi PSSR denen yazılımı ile 60FPS'e çıkarabilecek mi onu merak ediyorum. Büyük ihtimalle bugüne dek çıkmış PS5 oyunlarına da kendi ekleme yapamayacak ve düz PS5 ile aynı oynatacak. Şurada 3 sene kaldı PS6'ya. Gelirse çok boş bir konsol olacak gibi duruyor sadece GTA 6'nın ekmeğini yemek için çıkan sonra da unutulup giden konsol olacak benim tahminimce.
Çıkan sızıntılara baktığımda almak için bir PS5 kullanıcısı olarak bugüne kadar çıkan PS5 oyunlarında düz PS5'in kalite modunda 30FPS verdiğini o kendi PSSR denen yazılımı ile 60FPS'e çıkarabilecek mi onu merak ediyorum. Büyük ihtimalle bugüne dek çıkmış PS5 oyunlarına da kendi ekleme yapamayacak ve düz PS5 ile aynı oynatacak. Şurada 3 sene kaldı PS6'ya. Gelirse çok boş bir konsol olacak gibi duruyor sadece GTA 6'nın ekmeğini yemek için çıkan sonra da unutulup giden konsol olacak benim tahminimce.