30-45 FPS verecektir.
1080p 60FPS verse kim neden PS5 Pro alsın? PS5 30-45 PS5 Pro 60 verir.1080p´de 60FPS altına inmez. Ancak 4K´da 30FPS verecektir.
29 Şubat'ta PS5 Marvel's Spider-Man 2 limited Edition (diskli) sürümünü almıştım ve hala kullanıyorum. Sizce PS5 Pro almak mantıklı mıdır yoksa PS6'yı mı beklemeliyim?
1080p 60FPS verse kim neden PS5 Pro alsın? PS5 30-45 PS5 Pro 60 verir.
PS5´den PS5 Pro´ya geçilmez. Muhtemelen PS6 çıkmaz. Çıkarsa da özelliklerine göre "alınır" veya "alınmaz" demek en mantıklısı. Ancak düz PS5´den Pro´ya geçilmez.
PS5'ten PS5 Pro'ya geçmek için 50 bin lira verilmez. Yurt dışına gidip kendiniz alırsanız vergisiz fiyatla alıp kullandığınızda verim elde edersiniz ancak öyle bir aktivite için planlama yapmanız gerekecektir. PS6'nın ucuza duyurulmayacağını tahmin etmek zor değil.
Yurt dışından alacaksanız 30k civarına değer ama 50k etmez o cihaz.
Emin olun arada devasa bir performans farkı yok 2027'ye kadar PS5 güncel bir cihaz olacaktır PS6 çıkmasını planlıyorlarmış. Duyduğuma göre ona geçersiniz zamanı gelince.
Hocam hiç mantıklı değil.
PS5 sahibi birine PC önermeyin kardeşim. Anladık o paraya PC var. PC almak istesek zaten alırız. PC'den kaçıp PlayStation'a geri dönmüş biri olarak oyun da alacak paramız var PlayStation'da alacak paramız var ama kötü PC optimizasyonuyla uğraşacak zamanımız yok, Launcher'larla boğulmaya zamanım yok, masa başında oyun oynayacak zamanımız yok, grafik ayarı yapacak zamanımız ve sabrımız yok.
Konu sahibi kardeşimizin sorusuna yanıt olarak şunları söyleyebilirim. PS5ten memnunsan GTA 6 çıkana kadar değişim şart değil bence. Ama illa alacağım diyorsan satıp spot garantili veya yurt dışı al.
PS5 sahibi birine PC önermeyin kardeşim. Anladık o paraya PC var. PC almak istesek zaten alırız. PC'den kaçıp PlayStation'a geri dönmüş biri olarak oyun da alacak paramız var PlayStation'da alacak paramız var ama kötü PC optimizasyonuyla uğraşacak zamanımız yok, Launcher'larla boğulmaya zamanım yok, masa başında oyun oynayacak zamanımız yok, grafik ayarı yapacak zamanımız ve sabrımız yok.
Konu sahibi kardeşimizin sorusuna yanıt olarak şunları söyleyebilirim. PS5ten memnunsan GTA 6 çıkana kadar değişim şart değil bence. Ama illa alacağım diyorsan satıp spot garantili veya yurt dışı al.
Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Ortak cevabımız değmediği yönünde
Hocam sana ayrı değinmek istiyorum gerçekten sonuna kadar katılıyorum. Zaten PS5 var üstüne niye PC dizeyim ki onun yerine direksiyon seti alırım PS5'e bağlarım daha mantıklı
Kimsenin reklamların gazına geldiği yok. Üstte yazdığın mesaj anlaşılabilir ve güzeldi fakat bu sefer suyunu çıkardın.Hiç sorma bu PC önerenler medyadaki reklamlı sistemlerin gazına gelip her yere PC toplasana yazıyorlar. İstesek zaten toplardık ama PC hammallığından bıktık diye yeniden PS aldık.
Ayrıyeten Gran Turismo 7 gibi bir oyun PC'de yok gelse bile çok geç gelir.