PS5 satılıp PS5 Pro alınır mı?

Epey zaman geçmiş ama arkadaş çok güzel yorum yapmış ya. Kendimi en iyi örnek olarak gösteriyorum bunu. 45K'ya hayvan gibi PC aldım 4070 Super ve R5 7600'lü. Sözde bütün oyunları 1080p monitörümde 150+FPS oynayacaktım. Launcher'larla boğuşmaktan optimizasyon sıkıntılarından grafik ayarlarının içinde boğulmaktan yalan olmasın 1 ay sonra falan satıp gittim PS5 Slim aldım kalan parayla da daha mütevazi RX 6700'lü kasa aldım. PC ile oyun mu oynuyorum? Hayır. İşim için gerekli olduğu için aldım 1 tane oyun yok içinde. Ben bu arada PC oyuncusuydum 2021'e kadar. Çıkan her güncel NVIDIA kartlarının 70 versiyonlarıyla PC topladım fakat 2021 yıllarında PS5 aldıktan sonra PC'den soğudum.

Bu konuyla ilgili cevap olarak da şahsen ben GTA 6'yı bekleyeceğim. PS5 4K'ya upscale edilmiş şekilde performance modunda 60 FPS muhtemelen oynatır diye düşünüyorum çünkü güçlü bir cihaz şu an zaten AAA oyunları performance modunda 60 FPS oynatıyor. He fakat Rockstar derse ki kardeşim 4K 60FPS (upscale'de olabilir pssr geldi sonuçta) için PS5 Pro almalısın o zaman satıp alırım konu sahibi arkadaşın da eğer herhangi bir eylemde bulunmadıysa öyle yapmasını tavsiye ederim.

Dipnot: 50k'ya asla PS5 Pro alınmaz. Ben 30k'ya yurtdışı versiyonlarından bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…