Yusuf37Gs Yoctopat Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #1 4 aylık PlayStation 5I mi satıp çift kol bir de FC 25 var ilgilenen yazsin. Neyse PS5 satıp G29 bir de RX 6500 XT almak vardı aklımda arkadaşım T248 bir de logi vites al dedi hangisi daha mantıklı. ETS AC oynarım tek. Şu anki ekran kartım RX 550.
4 aylık PlayStation 5I mi satıp çift kol bir de FC 25 var ilgilenen yazsin. Neyse PS5 satıp G29 bir de RX 6500 XT almak vardı aklımda arkadaşım T248 bir de logi vites al dedi hangisi daha mantıklı. ETS AC oynarım tek. Şu anki ekran kartım RX 550.
6 628029 Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 819 Çözümler 4 8 Ağustos 2025 #2 Alınmaz düşünme bile böyle bir hatayı yapma Max 1 ay sıkılırsın sonra.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 3.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #3 O paraya gidip yeni masaüstü diz G29 zamanla sıkıyor.
Yusuf37Gs Yoctopat Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #4 628029 dedi: Alınmaz düşünme bile böyle bir hatayı yapma Max 1 ay sıkılırsın sonra. Genişletmek için tıkla... Yok önceden beride tek Cafeye gidip oynuyodum. Öyle tir gibi şeylerde seviyorum. Mantıklı oln sizce hangisi Bay Onur dedi: O paraya gidip yeni masaüstü diz G29 zamanla sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Masaüstü sistemim zaten
628029 dedi: Alınmaz düşünme bile böyle bir hatayı yapma Max 1 ay sıkılırsın sonra. Genişletmek için tıkla... Yok önceden beride tek Cafeye gidip oynuyodum. Öyle tir gibi şeylerde seviyorum. Mantıklı oln sizce hangisi Bay Onur dedi: O paraya gidip yeni masaüstü diz G29 zamanla sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Masaüstü sistemim zaten
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 3.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #5 Yusuf37Gs dedi: Yok önceden beride tek Cafeye gidip oynuyordum. Öyle tir gibi şeylerde seviyorum. Mantıklı oln sizce hangisi Masaüstü sistemim zaten Genişletmek için tıkla... RX550 artık eski diğer parçalarında o kadar eskiyse PS5+masaüstünü satıp yeni sistem dizmeni öneririm.
Yusuf37Gs dedi: Yok önceden beride tek Cafeye gidip oynuyordum. Öyle tir gibi şeylerde seviyorum. Mantıklı oln sizce hangisi Masaüstü sistemim zaten Genişletmek için tıkla... RX550 artık eski diğer parçalarında o kadar eskiyse PS5+masaüstünü satıp yeni sistem dizmeni öneririm.
Yusuf37Gs Yoctopat Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #6 Eğer direksiyon seti almazsam o parayı nasıl değerlendirebilirim Bay Onur dedi: RX550 artık eski diğer parçalarında o kadar eskiyse PS5+masaüstünü satıp yeni sistem dizmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... 75 hz monitör r5 3500x işlemci
Eğer direksiyon seti almazsam o parayı nasıl değerlendirebilirim Bay Onur dedi: RX550 artık eski diğer parçalarında o kadar eskiyse PS5+masaüstünü satıp yeni sistem dizmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... 75 hz monitör r5 3500x işlemci
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 3.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #7 Yusuf37Gs dedi: Eğer direksiyon seti almazsam o parayı nasıl değerlendirebilirim? Genişletmek için tıkla... Yeni GPU, işlemci, monitör vb. gibi değerlendirebilirsin.
Yusuf37Gs dedi: Eğer direksiyon seti almazsam o parayı nasıl değerlendirebilirim? Genişletmek için tıkla... Yeni GPU, işlemci, monitör vb. gibi değerlendirebilirsin.
A Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.579 Çözümler 42 Yer West Elizabeth 8 Ağustos 2025 #8 Direksiyon 2 haftaya sıkar alma bence.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 3.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #9 Yusuf37Gs dedi: Eğer direksiyon seti almazsam o parayı nasıl değerlendirebilirim? 75 Hz monitör R5 3500X işlemci Genişletmek için tıkla... Bence hocam masaüstü sistemini komple sat o sistemden alsan alsan anakart, RAM ve depolamayı alırsın.
Yusuf37Gs dedi: Eğer direksiyon seti almazsam o parayı nasıl değerlendirebilirim? 75 Hz monitör R5 3500X işlemci Genişletmek için tıkla... Bence hocam masaüstü sistemini komple sat o sistemden alsan alsan anakart, RAM ve depolamayı alırsın.
Yusuf37Gs Yoctopat Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #10 Hocam parçalar öyle bi eskisi alıcı çıkması imkansız. Ps5 ile ilgilenen biri varmi peki Andy deufresne dedi: Direksiyon 2 haftaya sıkar alma bence Genişletmek için tıkla... Tek çarem o maalesef. Sistem toplayamam iyi bir anca açıklamaya yaptıklarımdan yapmam lazım yada ps5 satmamak
Hocam parçalar öyle bi eskisi alıcı çıkması imkansız. Ps5 ile ilgilenen biri varmi peki Andy deufresne dedi: Direksiyon 2 haftaya sıkar alma bence Genişletmek için tıkla... Tek çarem o maalesef. Sistem toplayamam iyi bir anca açıklamaya yaptıklarımdan yapmam lazım yada ps5 satmamak