Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.746 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #11 Yusuf37Gs dedi: Hocam parçalar öyle bi eskisi alıcı çıkması imkansız. Ps5 ile ilgilenen biri varmi peki Tek çarem o maalesef. Sistem toplayamam iyi bir anca açıklamaya yaptıklarımdan yapmam lazım yada ps5 satmamak Genişletmek için tıkla... 4 yıldır G29 olmasa da 900 derece direksiyonla oynuyorum ETS 2, Asetto Corsa, Forza bu kişiye bağlı bence.
Yusuf37Gs dedi: Hocam parçalar öyle bi eskisi alıcı çıkması imkansız. Ps5 ile ilgilenen biri varmi peki Tek çarem o maalesef. Sistem toplayamam iyi bir anca açıklamaya yaptıklarımdan yapmam lazım yada ps5 satmamak Genişletmek için tıkla... 4 yıldır G29 olmasa da 900 derece direksiyonla oynuyorum ETS 2, Asetto Corsa, Forza bu kişiye bağlı bence.
A Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.581 Çözümler 42 Yer West Elizabeth 8 Ağustos 2025 #12 S Yusuf37Gs dedi: Hocam parçalar öyle bir eskisi alıcı çıkması imkansız. PS5 ile ilgilenen biri var mı peki. Tek çarem o maalesef. Sistem toplayamam iyi bir anca açıklamaya yaptıklarımdan yapmam lazım ya da PS5 satmamak. Genişletmek için tıkla... Satmayın hocam zaten GTA 6 çıkacak.
S Yusuf37Gs dedi: Hocam parçalar öyle bir eskisi alıcı çıkması imkansız. PS5 ile ilgilenen biri var mı peki. Tek çarem o maalesef. Sistem toplayamam iyi bir anca açıklamaya yaptıklarımdan yapmam lazım ya da PS5 satmamak. Genişletmek için tıkla... Satmayın hocam zaten GTA 6 çıkacak.
Yusuf37Gs Yoctopat Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #13 Dorzi dedi: 4 yıldır G29 olmasa da 900 derece direksiyonla oynuyorum ETS 2, Asetto Corsa, Forza bu kişiye bağlı bence. Genişletmek için tıkla... Yani keyif veriyor dimi
Dorzi dedi: 4 yıldır G29 olmasa da 900 derece direksiyonla oynuyorum ETS 2, Asetto Corsa, Forza bu kişiye bağlı bence. Genişletmek için tıkla... Yani keyif veriyor dimi
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 3.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #14 Yusuf37Gs dedi: Yani keyif veriyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Başta keyif verir ama cidden düşkünü değilseniz bir zaman sonra kenara atarsınız.
Yusuf37Gs dedi: Yani keyif veriyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Başta keyif verir ama cidden düşkünü değilseniz bir zaman sonra kenara atarsınız.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.746 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #15 Yusuf37Gs dedi: Yani keyif veriyor dimi Genişletmek için tıkla... Sana bağlı kanka bişey diyemeyeceğim benide arada sıkti bazen aylarca bıraktım sonra tekrar başladım. En kötü satarsın sıksa bile. Ama bi direksiyon setine 20k vermek bana mantıklı gelmiyor. Eskiden hadi olabilirdi ama şuan bana fazla geliyor.
Yusuf37Gs dedi: Yani keyif veriyor dimi Genişletmek için tıkla... Sana bağlı kanka bişey diyemeyeceğim benide arada sıkti bazen aylarca bıraktım sonra tekrar başladım. En kötü satarsın sıksa bile. Ama bi direksiyon setine 20k vermek bana mantıklı gelmiyor. Eskiden hadi olabilirdi ama şuan bana fazla geliyor.
Yusuf37Gs Yoctopat Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #16 Peki açıklamada yazan soruya ne diyorsunuz çok teşekkürler simdiden