Emper Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #11 Ahhah dedi: PS oyunları hala büyük bir sorun mu? PS Plus var, indirim falan olmuyor mu? Bu ay Metro Exodus ve Mafia oyunları 50-90 liralara düşmüş mesela. Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam düşüyor fakat onları zaten PC platfırmundan oynayabiliyorum. Cemsettin dedi: Arkadaşımın kasası tozlandı PS5 oynamaktan. Aynı sisteme sahip Genişletmek için tıkla... Hocam peki digital Edition mu yoksa Blu-ray'li versiyonu mu almak lazım Blu-ray versiyonunda da PS Store var mı?
Ahhah dedi: PS oyunları hala büyük bir sorun mu? PS Plus var, indirim falan olmuyor mu? Bu ay Metro Exodus ve Mafia oyunları 50-90 liralara düşmüş mesela. Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam düşüyor fakat onları zaten PC platfırmundan oynayabiliyorum. Cemsettin dedi: Arkadaşımın kasası tozlandı PS5 oynamaktan. Aynı sisteme sahip Genişletmek için tıkla... Hocam peki digital Edition mu yoksa Blu-ray'li versiyonu mu almak lazım Blu-ray versiyonunda da PS Store var mı?