PS5 satıp i3 13100F - RTX 3060 Ti sistem yukseltilmeli mi?

AMr.TalhaA

Hectopat
Merhaba. Başlıktaki gibi sizce PS5 satıp PC'yi geliştireyim mi?

Şu anda 3060 Ti sistemim var aşırı darboğaz yapan bir i3-13100F işlemci ile. Hem şu anki sistemimi satsam üzerine de PS5 satıp fiyatını eklesem olur mu?

Pc daha yararlı olur, konsola gelen oyunları oynama hastalığınız yoksa.

Bence işlemciyi yükselt yeter 3060 ti gayet iyi zaten

PS4 Pro'ya geçip işlemciyi yükselt yeter.

PlayStation oyunlarına ciddi zam geldi, eğer Ghost of Tsushima, TLOU part 2, GoW Ragnarok veya diğer exc oyunları bitirdiysen işlemciyi 12400F, ekran kartını 3070 Ti yapabilirsin.

PC daha yararlı olur, konsola gelen oyunları oynama hastalığınız yoksa.

Konsol oyunları korkunç derece pahalı para yetişmez 5 oyun alsam 10 bin TL korkunç gerçekten çoğu ucuz oyunda dandik. PS Plus'da çok fazla kaliteli oyun yokmuş varsa bile oynadımki zaten 2 hafta falan sürdü oynamak hepsini.

Haklısın ben pc derim.

Benim 3060 Ti sistem 18 bin TL civarı ediyor PS5'i 20 binden satsam 38 bin TL oluyor üzerine biraz eklense mantıklı olur mu acaba?

İtemsatış GameSatış gibi sitelerde 100 200TL'ye PSN hesapları satıyorlar, GoW, TLOU, GoT vs. Var, bence oradan exc oyunların ilgi çekici olanların hepsini bitirin, sonra satarsınız.

İtemsatış GameSatış gibi sitelerde 100 200TL'ye PSN hesapları satıyorlar, GoW, TLOU, GoT vs. var, bence oradan exc oyunların ilgi çekici olanların hepsini bitirin, sonra satarsınız.

2 gündür o tuzağın içine düştüm şu an neler yaşıyorum bir bilseniz...

İtemsatış GameSatış gibi sitelerde 100 200TL'ye PSN hesapları satıyorlar, GoW, TLOU, GoT vs. var, bence oradan exc oyunların ilgi çekici olanların hepsini bitirin, sonra satarsınız.

Bu görüntüden kısacası neler yaşadığımı anlamışsınızdır almaz olaydım. Birde sözde yüksek değerlendirmesi var diye bu satıcıdan almıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…