PS5 satıp Series X geçmeye değer mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar PS5 oyunları çok pahalı. İndirimleri takip etsem desem gene pahalı. Fakat Series X oyunları daha ucuz ve PlayStation tarafında ilgimi çeken hiçbir özel oyun yok. Sizce ne yapmalıyım? Peki PS5 2. el sattıktan sonra 2. el Series X alınabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bence PC. Xbox alacağıma kesinlikle PC alırım. Game Pass alırım rahatıma bakarım. Eğer PC niz var ise Xbox'a para vereceğinize parçalarınızı yükseltin.

4060 var laptop R7 7840HS. Gerek yok PC'ye.

Hocam o zaman Xbox bayağı gereksiz kalıyor 1 tane gamepad, 1 tane HDMI ve Game Pass üyeliği PC'yi direkt Xbox yapıyor zaten.

PS5'e özel olan merak ettiğiniz oyunlar varsa onları da oynayın sonra geçin bence. Xbox Series'te çok fazla özel oyun yok hatta çoğu oyun PC'de de var. Xbox yerine direkt Xbox Gamepad'i alıp bilgisayar üzerinden de oynayabilirsiniz.

Peki sunu da merak ediyorum. PS5 satip 2. el tekrardan para eklemeden series x alabilir miyim? Birde dijital slim fat kasa 2 kol kaça satabilirim?

Peki sunu da merak ediyorum. PS5 satip 2. el tekrardan para eklemeden series x alabilir miyim? Birde dijital slim fat kasa 2 kol kaça satabilirim?
Hocam girin sahibindene bakın 3-5 ilana ortalama fiyat çıkartın işte sonra da gidip series x in fiyatına bakın.

Peki sunu da merak ediyorum. PS5 satip 2. el tekrardan para eklemeden Series X alabilir miyim? Bir de dijital Slim fat kasa 2 kol kaça satabilirim?

Dostum senin özel oyunlara ilgin yok ama PS özel oyunlarının delisi olanlar var o yüzden en iyisi sen takas teklif et temiz ilanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…