PS5, Series X uyumlu gamepad önerisi

enesbull

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Series X ve PS5'imde 1 kolum var, ayrı ayrı bu iki cihaza tek tek kol almak istemiyorum. Hem Series X'de hem de PS5'te çalışacak kablosuz bir kol arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler, iyi günler.
-
(Mümkünse Windows, Android, iOS, MacOS, Linux uyumuda olabilirse güzel olur.)

Son düzenleme:
Xbox gamepad aldığınızda PS5 hariç dediğiniz hemen hemen her şeyi kullanabilirsiniz sıkıntı PS5 konusunu çözmek tek çözüm ise paraya kıyıp 2 kontrolcüyüde almak gibi gözüküyor.

İkinci el.
DS4 750TL.
Xbox 1100TL.

DS5 ikinci el 1400TL eğer DS4 istemezseniz.
2 tane DS4 kolum var aslında ama 2 kişilik PS5 oyunlarını oynamaya çalıştığımda DS4 ile PS5 oyunları oynanamaz uyarısı alıyorum. PS5'e oyunun PS4 versiyonunu indirince DS4 ile oynamama izin veriyor, ama PS5 versiyonunda izin vermiyor.

Kanka ikisine de tek tek alınca 4000TL oluyor, 2000TL'ye işi kapatabilme olanağım varsa 2000'e işi kapamak isterim, kalan 2000'le başka bir şey yapılabilir.

Yani ben şimdiye kadar 7 yazılımı geç 2 rakip firmayı aynı anda destekleyen kol hiç görmedim, olanlar da uçuk fiyatlarda ya da özel tasarım.

2 tane DS4 kolum var aslında ama 2 kişilik PS5 oyunlarını oynamaya çalıştığımda DS4 ile PS5 oyunları oynanamaz uyarısı alıyorum. PS5'e oyunun PS4 versiyonunu indirince DS4 ile oynamama izin veriyor, ama PS5 versiyonunda izin vermiyor.

Paraya kıyın DS5 alın Xbox 2. planda kalsın. Oynadığınız 2 kişilik oyunlar hangi konsolda fazlaysa onun kalitelisinden alın.

Yani ben şimdiye kadar 7 yazılımı geç 2 rakip firmayı aynı anda destekleyen kol hiç görmedim, olanlar da uçuk fiyatlarda ya da özel tasarım.

Bende görmedim keşke olsaymış, ne bileyim üzerine bir düğme koyarsın o düğmeyle PS5 ve Xbox modları arasında geçiş yapar ve vb vs her konsola 55 kol mu alacaz nedir bu böyle ya 🤣

Paraya kıyın DS5 alın Xbox 2. planda kalsın. Oynadığınız 2 kişilik oyunlar hangi konsolda fazlaysa onun kalitelisinden alın.

Bu ay DS5 aliyim o zaman, gelecek ay Series X kolu alırım yapacak bir şey yok, teşekkürler yardımlarınız için...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı