PS5 Slim alırken CFI kodu önemli mi?

Slim de problem yoktur fat modellerin ilk modellerinde kapanma sorunu vardı.

Xbox One X daha iyi bir tercih degil mi hocam aynı özelliklere sahip çok daha ucuz amcamda var hem oyunlar daha uygun.

Eski nesil konsol dostum güzel cihazdır ama GTA 6'nın çıkıp çıkmayacağı bile meçhul.

Eski nesil konsol dostum güzel cihazdır ama GTA 6'nın çıkıp çıkmayacağı bile meçhul.
Belli değil GTA 6 eski nesil konsollara çıkmıyor direkt,arkadaş series x deseydi karşılaştırma yapabilirdik

Kusura bakmayın anlamadım cümlenizi.
Eksik yazmışım bir kelime pardon GTA 6 nin one x e yani eski nesil konsollara çıkmaması kesin direkt yani ihtimal yok diyebiliriz one x alın diyen arkadaş Xbox series x deseydi doğru karşılaştırma olurdu

Evet arkadaş sağ olsun benim sorumu yukarıda çözdü Slim'ler de CFI fark etmiyormuş ve
Hepsi aynıymış perfornans vs olarak fatlara göre daha sıkıntısız bir modelmiş PS5 Slim'i o açıdan gönül rahatlığı ile alacağım.

Şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…