PS5 pro tahmini 650 dolar olcak. Belki 700 dolar da yapabilirler ama 650 daha muhtemel. Şuan zaten 500 dolardan satılan konsola o fiyat üstüne fazla talep ithalat ücreti vs vs ekledinmi 35K altına bulamazsın yılbaşı öncesi.
Ayrıca daha sony bile elini PS4 pro'dan yeni çekti. Onca PS5 Satışını görmezden gelip ps5 optimize yapmamaları imkansız oyunları.
PS5 Pro tahmini 650 dolar olacak. Belki 700 dolar da yapabilirler ama 650 daha muhtemel. Şu an zaten 500 dolardan satılan konsola o fiyat üstüne fazla talep ithalat ücreti vs. ekledinmi 35k altına bulamazsın yılbaşı öncesi.
Veriyor. 2018 sürümünü PC'den oynadım baya hatta full başarım kasmıştım. PS5'ten de bitirdim geçen ayrıca. Ragnarok da veriyor olması lazım aynı grafikler üzerine kurulu.
Ayrıca çoğu oyunun hali hazırda Performans modu var ve 60FPS oynayabiliyosun abartılmaya gerek yok bence.
PS5 pro'ya 40K vericeğime PS5 ve Series X alırım gider gamepass oyunlarını da oynarım yani keyfime göre.
Veriyor. 2018 sürümünü PC'den oynadım bayağı hatta Full başarım kasmıştım. PS5'ten de bitirdim geçen ayrıca. Ragnarok da veriyor olması lazım aynı grafikler üzerine kurulu.
O zaman PS5 Pro'ya da çok gerek yok gibi hem fiyat farkı hem de gücünü tam bilmiyoruz ama yılbaşı sonrası olursa daha da pahalı olacak acaba PS5 GT6 acacak mı?
O zaman PS5 Pro'ya da çok gerek yok gibi hem fiyat farkı hem de gücünü tam bilmiyoruz ama yılbaşı sonrası olursa daha da pahalı olacak acaba PS5 GT6 acacak mı?