PS5 Slim CD ve kol ne kadar eder?

pashagang

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar bende PS5 Slim CD'li versiyon ve mavi DualSense kol var. Mart 2024’te aldım. 1 yıl 2 ay garantisi var. Kollarda ve konsolda çizik yok sapasağlam. Sari sitede ilanima 23 bin TL teklif verilmiş sizce fiyat nasıl?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende PS5 Slim CD'li versiyon ve mavi DualSense kol var. Mart 2024'te aldım. 1 yıl 2 ay garantisi var. Kollarda ve konsolda çizik yok sapasağlam. Sari sitede ilanima 23 bin TL teklif verilmiş sizce fiyat

İyi fiyat özellikle ithalatçı garantiliyse ancak şehirden şehre de ufak oynayabiliyor ben yurt dışından 0'ı ilana koymuştum 23'e 2 kol ile birlikte en fazla 21 teklif geldi şu an satmaktan vazgeçtim. Ayrıca pazarlıksız vs. yüksek teklif gelirse dikkat edin derim özellikle arkadaşı göndereceğim almaya falan diyorlarsa :)

İyi fiyat özellikle ithalatçı garantiliyse ancak şehirden şehre de ufak oynayabiliyor ben yurt dışından 0'ı ilana koymuştum 23'e 2 kol ile birlikte en fazla 21 teklif geldi şu an satmaktan vazgeçtim. Ayrıca pazarlıksız vs. yüksek teklif gelirse dikkat edin derim özellikle arkadaşı göndereceğim almaya falan diyorlarsa :)
Yok hocam ben 24500’den koymuştum 23000 e indirdim. Çocuklarıma alacağım dedi. Kendisi gelecekmiş almaya. Evet ithalatçı garantili.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı