PS5 Slim çok ısınıyor

bilujan

Femtopat
Daha fazla  
Hocam iyi sosyaller. PS5 Slim dijital aldım 1 hafta önce. GTA 5 oynarken 3 saat sonra falan artık ısı alınan yer gayet sıcak oluyor. El yakıcı falan değil ama GTA 5'te bile bu kadar ısınması garip geldi. Soğutucu fan almam lazım mı, yoksa cihaz temiz çalışmaya devam eder mi?

Bu arada cihaz yatay ve gayet ferah bir ortamda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir bakım yaptırmanı tavsiye ederim soğutucu fana çok gerek yok PS 5 slim için fanları temizle termal macunu yenile çok anlamıyorsan sen yapma bir teknik servise götür

Bir bakım yaptırmanı tavsiye ederim soğutucu fana çok gerek yok PS 5 slim için fanları temizle termal macunu yenile çok anlamıyorsan sen yapma bir teknik servise götür
1 hafta önce almış temizlik ve macundan değildir zaten cihazın ısınması normal

1 hafta önce almış temizlik ve macundan değildir zaten cihazın ısınması normal
Anladım. Peki uzun vadede, daha ağır oyunlarda daha çok ıdınıp zarar görür mü yoksa düzenli temizlersem sorun çıkmaz mı?

Anladım. Peki uzun vadede, daha ağır oyunlarda daha çok ıdınıp zarar görür mü yoksa düzenli temizlersem sorun çıkmaz mı?
Hocam temizlik yapın hiç sorun olmaz ben alalı 2 yıl oldu daha bir kere içini açıp temizlemedim ve içi aşırı tozlu şuana kadar hiç ciddi ısı sorunu olmadı yaz aylari da geliyor ısınması normal

Hocam temizlik yapın hiç sorun olmaz ben alalı 2 yıl oldu daha bir kere içini açıp temizlemedim ve içi aşırı tozlu şuana kadar hiç ciddi ısı sorunu olmadı yaz aylari da geliyor ısınması normal
Sizinki slim değil mi hocam

İçini açıp dikkatli bir şekilde temizlemenizi öneriyorum. Slim kasalar daha yeni sayılır. Bakıma ve termal macun değişimine gerek yok. Isınması belli bir seviyeye kadar normal. Sadece toz varsa fazladan biraz ısınıyor olabilir. Dediğim gibi fırça, süpürge vs. gibi aygıtlarla temizliği yapıp uzaktan ısı ölçer gibi bir şeyiniz varsa sonuçları karşılaştırın öncesi ve sonrası olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…