PS5 Slim Digital Edition duvara asılır mı?

Makaleler
3
Araştırmadan almış bulundum. Isınabiliyormuş. Assains Creed Valhalla oynarken fan açıyor sesi tiz bir ses rahatsız ediyor hafif bir ses olsa da televizyon sesini açmadığım sürece rahatsız ediyor oyun oynarken.

Televizyon sehpasının üstünde dik duruyor alt ızgaraları hava almıyor, ben de şöyle bir aparat buldum:

Sorum şu. Önceden şey duymuştum bu konsol ısındığı zaman konsoldaki sıvı metal macun akışkan olup işlemciye akıp çöp edebiliyormuş. Duvara asarsam yıllarca orada duracak bu konsol. Sorun olur mu? Garanti böyle bir şey olursa karşılıyor mu? Konsolu Rusya'da Gamepark'tan aldım.

Son düzenleme:
İlk çıkan modellerde dikey kullanırsan sıvı metalin akma durumu oluyordu ama onu sonradan düzelttiler diye biliyorum.

Sıvı metal macunun akma muhabbeti hurafe. Belki 100 binde 1 yaşanmış bir hadisedir. O da ilk piyasaya çıkan sürümlerdeydi. Artık böyle bir sorun yok. İstediğin gibi kullanabilirsin. Ben aldığımdan beri dik kullanıyorum.

Sehpanın üzerinde dik durması performans açısından sorun yaratır mı? PS5 Slim Digital Edition alacağım bende. Yan mı koymalıyım? Dik mi durmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…