PS5 Slim Digital Edition'ın ederi nedir?

Yurtdışı cihazı ve 24 ay garantiyi hepsiburadadan satıcısı veriyor. Çok kullanmadım bebek gibi temizliği. Ben 20.000'e bırakıcam. Daha altına vermeyi düşünmüyorum,yazık günah olur.
Oyunlar ve hesapla alıcısı bulunursa neden olmasın. Hesabı almamaya çalışacak çoğu kişi bence birlikte giderse olabilir. Kolay gelsin şimdiden.

Hesapsız 19 civarına gider hocam ancak piyasa çok kötü uğraştırabilir bir de Pro çıkışı olduğu için yükseltmek için daha uygun fiyata elden çıkaracak kişilerde olacaktır unutmamak gerek.

Hocam 18.500 ' e sıfır ithalatçı garantili var şuan. 6 taksit oluyor peşin o parayı çıkaracak adam parayı faize atsa veya altın alsa 6 ayda ( faizin dini boyutuna girmiyorum.) en kötü ihtimalle 4000tl geri alır 14.500'e gelir. Öyle bir durumda var. Amazon göndericili.

Kaça koymalıyım peki ?

Hesapsız 19 civarına gider hocam ancak piyasa çok kötü uğraştırabilir bir de Pro çıkışı olduğu için yükseltmek için daha uygun fiyata elden çıkaracak kişilerde olacaktır unutmamak gerek.
Birisi teklif etsin 19 deriz olmazsa hocam bakalım,sağolasın

Kaça koymalıyım peki ?

Birisi teklif etsin 19 deriz olmazsa hocam bakalım,sağolasın
Hocam zaten fiyatlar artacak makul fiyat söylüyorsunuz. Bence satmayın ucuza benim söylediğim geçici bir indirim sonuçta piyasa ortalamasına göre gayet gidebilecek fiyat 20 ben letgodan baktım boş halini 22.000 tl isteyenler var. İlla ederine alan olur ben Series S sattım 4.800'e 16 ay garantili hala beklemediğim için pişmanlığı duruyor. Ps5 pro geliş fiyatı bilinmediği için şuan biraz bulanık piyasa fiyatlar çok oynuyor ama beklendiği gibi 45.000 gibi bir fiyatla gelirse ps5 fiyatıda düşmez artar.

Çok haklısınız,kredi ödemem var. Sıkışık değilim çok şükür,cepten gitmesin. Önden 2 ay ileri şekilde ödeme yapayım dedim. 20 ve üstüne satamazsan,asla satmam zaten hocam

Ben zar zor sattım şu an her şeyi satmak çok sıkıntı piyasada nakit yok bence kalsın hocam benim de aynı şekilde cihazlarım var şu anda satmak yerine kredi ödemelerini bir ay ötelemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…