PS5 Slim dijital versiyon alınır mı?

erenty

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Legion 5 15ITH6H ( 82JH002HTX )
Meslek
Grafik Tasarım
Merhaba arkadaşlar, Gürcistan'dan PS5 Slim dijital, 1 kol + yanına 2 kol daha tax Free ile toplam 1546LARI yani 16970₺ civarına alacağız.

Aklıma takılan Slim versiyon alınır mı?

Diğer merak ettiğim, ikinci el kutulu oyun alırım veya kiralarım diye düşündüğümden ilk CD'li versiyona kaymıştım ama pederle biraz bakınca mantıksız geldi. Arada 1000₺ oynuyor biraz ekleyip depolama yükseltirim diye düşündüm. Sizce CD'siz daha mı mantıklı?

Alınır almışken CD'li al oyunları CD'den alıp oynayıp satarsın. Almışken birtanede bana getir.

Alınır almışken CD'li al oyunları CD'den alıp oynayıp satarsın. Almışken birtanede bana getir.
Babamın arkadaşı orada ona aldıracağız 2 tane getirebilir mi bilmiyorum ki maalesef böyle bir istekte de bulunmam zor.

Bunun dışında cd'li bana da mantıklı geliyor kısmen ama ps plus üyeliği, kardeşlik ve indirimler ile vs yine uyguna hallederiz diye düşünüyorum haftalık 70-100₺'ye bir oyun kiralamaktansa veya oyunları satmaya uğraşmaktansa

Slim versiyonun bildiğim kadarıyla görünüş boyut gibi dış tasarım haricinde bir farklılığı yok. Toplam 3 kol ile beraber gayet uyguna alıyorsunuz alın geçin derim. Bana kalırsa direk Dijitalde kalın, CD olayı öldü artık evet hala yapanlar var ama genelde koleksiyoncular falan yapıyor, öbür türlü çok pahalıya geliyor dijitale göre, kiralama falan yapınca oyun sizin olmayacak, gereksiz bence.

Sony Türkiye çekildiğinden beri cdli oyun fiyatlarına baktınız mı arkadaşlar. (PS4 oyunları değil PS5 oyunları). Akıl karı değil CD almak artık. Spider-Man2 ilk çıktığında 70 dolar diyorlardı CD satıcıları. Digitalden daha ucuza ve TL ile alıyorum rahatım.

CD fiyatları konusunda haklısınız fakat çekildi diye yanlış bilgi vermeyin hocam, öyle resmi bir durum yok. TV ve ses sistemlerini geri çekti, distribütör ile ürünlerin satışı devam ediyor, aynı şekilde garanti ve satın alım sonrası hizmeti devam ediyor, Ps plus gibi aboneliklerde devam ediyor. Ofisini kapattığı ve TV ses sistemlerini geri çektiği için bir ara sürekli bu haber yapıldı ama insanlar yanlış algıya girdi. Bir nevi küçülmeye gitti Türkiye de.
Buda kendi açıklamaları
"Türkiye'den %100 çıkacağı haberleri doğruyu yansıtmamaktadır. TV ve ses sistemleri dışında kalan hizmetlerin yanı sıra, satış sonrası ve müşteri hizmetleri konusunda da hizmetlerini sürdürmeye devam edecektir."

Evet ama kaç aydır ne PS5 ne de DualSense Sony tarafından ülkemize getirilmedi. Hatta Spider-Man 2 kutulu gelmedi bile hocam. Hep el altından veya ithalatçı tarafından geldi. Çıkmadılarsa bile satış kısmını kapatmışlar gibi duruyor. PSN zaten İngiltere'ye bağlı olduğu için değişen bir şey olmaz. İleride de ürünlerini bilkom gibi bir dağıtıcıyla satacaklar gibi. Umarım TR alt yazı işini de komple kapatmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…