PS5 Slim dijital vs diskli

Secronpat

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Digital alma. Oyunları elden alacağın bir gün gelebilir . Mağazada olmayan oyunları

Kutulu oyunlar ucuz değil. Ben olsam digital alırdım ki öyle yaptım zaten.

Ek olarak daha sonrasında CD sürücü takabiliyorsunuz artık.

4 bin TL fark biraz fazla geldi ama CD daha mantıklı. Bazı oyunlar CD de daha ucuz oluyor, örneğin FIFA'lar.

Kutulu oyunlar ucuz değil. Ben olsam digital alırdım ki öyle yaptım zaten.

Ek olarak daha sonrasında CD sürücü takabiliyorsunuz artık.
belki bir story oyununu oynicak bitiricek ve başka oyunla takaslicak veya satıcak çok daha mantıklı değil mi yada bir arkadaşı filan oynaması için ödünç oyun verir

Kanka oyunlar pahalı PS Plus'a da zam geldi konsola geçiyorsan bir Xbox Series X bak derim oyuna verecek para derdin yoksa PlayStation 5 CDli versiyonu alabilirsin yukarıda arkadaşın dediği gibi oyun alıp takas vs. yapabilirsin.

belki bir story oyununu oynicak bitiricek ve başka oyunla takaslicak veya satıcak çok daha mantıklı değil mi yada bir arkadaşı filan oynaması için ödünç oyun verir
CDli hertürlü daha karlı hocam. Hep dijitalden almak yerine elden almakta ucuz olabiliyor bazen

Kanka oyunlar pahalı PS Plus'a da zam geldi konsola geçiyorsan bir Xbox Series X bak derim oyuna verecek para derdin yoksa PlayStation 5 CDli versiyonu alabilirsin yukarıda arkadaşın dediği gibi oyun alıp takas vs. yapabilirsin.
oyun felan kiralarsın yani birçok avantaj söz konusu

CD'yi nereden kiralayacaksınız ki? Siz bu işleri kolay sanıyorsunuz galiba. Gidip Kadıköy'de hanlara gözükün bir ara isterseniz. Takas işi zor, sıfır kutulu alabilirsin o da zaten pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…