Ya hocam bende ps5 slim almayı düşünüyorum hali hazırda ps4 slimim var bence digital edition almak daha mantıklı oyunlar storeda çok daha ucuz he sonradan cd sürücüsüde takabilirsiniz zaten.
Evet öyle yapabilir, fakat ben mesela oyun bende kalsın istiyorum. Ara sıra yine girip oynuyorum ve kütüphanem genişliyor diye, arkadaş da benim gibiyse çok bir şey değişmez.
Evet oynanıyor PlayStation hakkında çok bilgi sahibi değilsin sanırım bilgin olsun çoğu oyunu Online oynamak için playsation Plus üyesi olman lazım bunu bilerek al.
CD'yi nereden kiralayacaksınız ki? Siz bu işleri kolay sanıyorsunuz galiba. Gidip Kadıköy'de hanlara gözükün bir ara isterseniz. Takas işi zor, sıfır kutulu alabilirsin o da zaten pahalı.
Letgo ve sahibindenden kullanıyorum genelde sahibindenden hiç satış yapmadım ama Letgo'dan çok satış yaptım Ankara civarında kötü biriyle karşılaşmadım ve fiyatlar uygundu.
Ben takas yapamazsınız demedim. Bu işin hala zirvesi Kadıköy'dür, insanlarda bulamadığınız oyunları buralardan almanız veya takaslamanız gerekiyor. Biz de zamanında az koşturmadık kutulu oyun için. Kutulu oyun satmak, almak apayrı bir çiledir.
Ya hocam bende ps5 slim almayı düşünüyorum hali hazırda ps4 slimim var bence digital edition almak daha mantıklı oyunlar storeda çok daha ucuz he sonradan cd sürücüsüde takabilirsiniz zaten.
Ben takas yapamazsınız demedim. Bu işin hala zirvesi Kadıköy'dür, insanlarda bulamadığınız oyunları buralardan almanız veya takaslamanız gerekiyor. Biz de zamanında az koşturmadık kutulu oyun için. Kutulu oyun satmak, almak apayrı bir çiledir.
Çile falan alakası yok letgoya koy piyasa ortası bir fiyata max 1-2 hafta içinde satılır popüler oyunlar bir örnek vereyim RDR2'yi iki gün içinde 4 yıl önce 250 liraya satmıştım zamanın en ortalama fiyatıydı.