PS5 Slim Dijital vs PC

RamSeSx

Decapat
Daha fazla  
Merhaba herkese,

Arkadaşlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. RTX360'lı beni idare eden iyi bir bilgisayarım var. Çok fazla oyun oynayan birisi değilim. İşten geldikten sonra ara sıra açarım bilgisayarı. Birkaç oyun oynarım PS5'e geçmek istiyorum. Daha öncesinde hiç konsol kullanmadım fakat hep hevesim vardı. Yatakta uzanırken oyun oynamanın da tadına bakmak istiyorum artık, ayrı olarak laptop da var gündelik işlemler için onu da kullanabiliyorum. Sizce konsola geçeyim mi?

Aynı durumda kaldım ve 2 ay önce PS5'e geçtim hocam. Kesinlikle pişman değilim öncelikle. DualSense ile oyun oynamak gerçekten çok eğlenceli ve farklı bir deneyim. FPS ve görüntü olarak size ilk başta farklı gelebilir bana gelmişti açıkçası fakat oyuna dalınca ben şahsen pek fark etmiyorum çamur bir görüntü yoksa. Kontrolcü ile oynamak beni 15 yıl bilgisayar deneyiminden sonra gerçekten zorladı ilk başlarda fakat illaki alışılıyor. Yatarak yayıla yayıla oyun oynamanın tadı da cidden ayrı. Ben tavsiye ederim fakat yine de durumu artıları ve eksileri ile kendi terazinizde tartmanız daha doğru olur.

FPS oynayacaksanız kesinlikle önermiyorum. Çünkü alışılacak gibi kolay bir süreç değil. FPS dışında hikaye tarzlı ve benzeri deneyim için alacaksanız olur. 2 defa denedim ve ben alışamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı