PS5 Slim fan sesi çok artıyor

Hocam düzeltme yapmam lazım. PS5 Slim'i 1-2 hafta kullanırsanız fan sesi birden ortadan kayboluyor. 7 saat aralıksız GoW ragnarok oynadım. Fan sesi hiç yok.
Arada bir güncelleme geldi bence ondan kaynaklı bende de azaldı çünkü

2 aydır bende PS5 Slim kullanıyorum ilk zamanlarda çok kafama takmıyordum da. Gitgide artmaya başladı bu fan sesi benim PS5'i koyabilecek yerimde yok daracık bir yerde çalışıyor PS4 Slim'den farkı yok fan sesi olarak. Yeni chi kodu çıkınca satıp ona geçeceğim direkt bu fan sesiyle ömür geçmez.

Bende senden ilk defa duydum 4 değişik fanlı olduğunu ilk Slim aldığım da ses sorunu yüzünden saatım dayanamadım 2 ciyi aldım o diğerine göre biraz da sessiz bu da senin doğru söylediğin anlamına geliyor.

AliExpress'te den Foxconn marka fan alıp takabilirsin. Ben xbox dan ps slim e geçtiğim için fan sesi aşırı kıl etmişti şimdi alıştım duymuyorum bile.
2 arkadaşım Foxconn fan aldı çok sessiz çalıştığını söyledi. Şuan Foxconn da stok yok Delta var. Bildiğim kadarıyla Foxconn orjinal Delta yan sanayi. Bence sese takılma cihaz kapanmıyorsa sorun olmuyorsa devam et.

Ben de PS5 Slim kullanıyorum fan sesi yok denecek kadar az. İlk aldığımda hafiften vardı sonra zamanla baya baya azaldı.

Merhaba, ne yaptınız, benimde 2 haftalık cihaz, bir başka cihazda hiç ses yokken , elimdeki ps de oyuna girer girmez fan sesi geliyor

Merhaba, ne yaptınız, benim de 2 haftalık cihaz, bir başka cihazda hiç ses yokken, elimdeki PS de oyuna girer girmez fan sesi geliyor.

Ben 7-8 aydır kullanıyorum. Dar ve kısıtlı bir alanda olmadığı sürece gram ses yok. İlk aldığımda dar bir yerdeydi çok sesi çıkıyordu. Sonra açık bir alana aldım fan sesi zamanla hiç gelmemeye başladı.

Arkadasa katiliyorum illaki Slim modelini almak istiyorsaniz ya da almis olup sesinden rahatsiz oluyorsaniz size tavsiyem AliExpress gibi sitelerde satilan orijinal fan bloklarina bakmaniz PS 4 zamaninda da oldugu gibi PS5 konsolunun da 4 5 tane fan ureticisi var bunlar en bilindikleri nidec nmb ve fox-conn dur en sessizi hangisi hatirlamiyorum ama bu sorundan muzdarip olanlar internette arastirmalarini oneririm fiyatlarida cok cep yakan turden değil ayrica.
Ek olarak o-ring gibi zimbirtilarinda sesi azaltmada bayağı yardimci oldugunu duymustum.

Beyler bende genelde fc25 yükseliyor 10 dk da bir çok yüksek çalışıyor 10 sn sonra orta oluyor bazen hiç olmuyor sorun olurmh lütfen cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…