PS5 Slim fan sesi farkı

Zer0Tolerance7

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.

Elimde PS5 Slim CFI 2016 ve CFI 2015 var, aralarında bariz fan sesi var. Oynanan oyun: Spider-Man 2. aratirdigimda, PS5 3 çeşit farklı fan kullanıldığı söyleniyor ve tamamen şans olduğu, doğru mudur?

Soyle bir şey var; bir ürün bende, diğeri kardeşimde, birisi klimalı ortamda kullanılıyor, bundan da olabilir mi? Digerini klimalı ortamda kullanma şansımız olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı fan çeşitleri olduğunu ben de duymuştum, ama sanırım daha gürültülü olması ses olarak olumsuz olsa da soğutma olarak çok başarılı oluyormuş. Benim konsoldan hiç ses gelmiyor, kulağımı dayasam dahi fan sesi yok, ve hatta tepeden soğuk hava bile geliyor elime.

Bence çok odaklanmayın sese, klimalı ortamdan kaynaklı da daha az ısınıyor olabilir bu arada. Hava alabileceği tozdan uzak bir yerde kullandığınız sürece fazla kafaya takmaya gerek yok. Klimalı ortamda çalıştırmayı denediniz mi? Eğer fark oluyorsa zaten bu doğrudan ortam sıcaklığından kaynaklı fan açtığını kanıtlar.

Aynı şekilde dediğiniz gibi diğer ps de sesi duymakta zorlanıyorum neredeyse.

Klimalı ortamda deneyeceğim bende, aksi halde fan almayı düşünüyorum, sessiz çalışan fanlar varmış bilginiz var mı?

Klimadan olabilir bendede fat var 1 yıllık ama nedense ısınması fan sesi hep değişik oluyor bazen çok ses(son zamanlarda baya sessiz) bazen de çok ısınıyor bugün klima kapalıyken rdr 2 oynuyordum isinmisti normal olarak ama nasıl oldu anlamadım normalde hiç bu kadar olmaz ama klimada rdr2 oynarken buz tutmustu resmen menüde gibiydi

Klimada test edip burada durumu güncellerim. Yani oyundayım fan sesi bariz var, menüye geçiyorum saniyede fan sesi yavaş yavaş gidiyor. Sanki oyunu açınca otomatik fan açılıyormuş gibi, öyle ayarlanmış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…