sifota Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #1 Merhaba, PS5 Slim alacağım. Acaba fazla fan sesi yapıyor mu? Eğer yapıyorsa ilk çıkan kasayı almaya çalışacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2024
Merhaba, PS5 Slim alacağım. Acaba fazla fan sesi yapıyor mu? Eğer yapıyorsa ilk çıkan kasayı almaya çalışacağım.
UAU Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 905 Çözümler 1 1 Kasım 2024 #2 Bende var Slim fan sesinden hiç rahatsız olmadım kulaklıkta takmıyorum yani.
KunRois Kilopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 675 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #3 Fan sesi mevcut fakat rahatsız edecek seviyede değil.
Emekli Hitman Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 502 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #4 sifota dedi: Merhaba, PS5 Slim alacağım. Acaba fazla fan sesi yapıyor mu? Eğer yapıyorsa ilk çıkan kasayı almaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... 1 yıldır kullanıyorum. Rahatsız edecek ölçüde değil. Ayrıca cihazın iç ve dış temizliğini, aktif kullanıyorsanız 3, ara ara kullanıyorsanız 6 ay da bir yapın ki biriken toz dan ötürü ısı artamasın. Isı artarsa fanlar daha hızlı döner ses de artar.
sifota dedi: Merhaba, PS5 Slim alacağım. Acaba fazla fan sesi yapıyor mu? Eğer yapıyorsa ilk çıkan kasayı almaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... 1 yıldır kullanıyorum. Rahatsız edecek ölçüde değil. Ayrıca cihazın iç ve dış temizliğini, aktif kullanıyorsanız 3, ara ara kullanıyorsanız 6 ay da bir yapın ki biriken toz dan ötürü ısı artamasın. Isı artarsa fanlar daha hızlı döner ses de artar.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.293 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #5 Ben PS5 oturma odasında oynuyorum,hic duymuyorum fan sesini.