PS5 Slim fazla ısınıyor

EmirhanT94

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, PS5 Slim'im biraz fazla fan sesi çıkartıyor. Normal midir? 1 hafta önce aldım.

daha önce playstation deneyiminiz oldumu

Merhaba, PS5 Slim'im biraz fazla fan sesi çıkartıyor. Normal midir? 1 hafta önce aldım.
Slimlerin kucuk bir sogutucu blogu oldugu için fanin daha yuksek devirlerde donmesinden kaynaklidir o, eger ki 2. El aldiysaniz ve katlanilamayacak bir seviyedeyse bu isleri anlayan birisine goturup temizligini yaptirmak gerekiyor

daha önce playstation deneyiminiz oldumu
Ps2 den beri düzenli olarak kullanıyorum ps5 slimden önce fat kasam vardı ancak slime geçtim

Slimlerin kucuk bir sogutucu blogu oldugu için fanin daha yuksek devirlerde donmesinden kaynaklidir o, eger ki 2. El aldiysaniz ve katlanilamayacak bir seviyedeyse bu isleri anlayan birisine goturup temizligini yaptirmak gerekiyor
Ürünü sıfır aldım bundan önce fat kasam vardı ve ondaki ses kulağıma fazla gelmiyordu acaba ürün değişikliliğinden dolayı fazlaymış gibi hissediyor olabilir miyim

Ben 3 aydır Uncharted 4, TLOU 1 gibi PS5 sürümü oyunlar bitirdim tık yok cihazda garantisi varsa bir konuş yetkili servisle.

CoD, FIFA, hikayeli oyunlar vs. yani grafik kalitesi yüksek oyunlar da fazla ses çıkarıyor.

Kardesim ben cikis versiyonunu kullanıyorum ama isilar normal, Slim biraz daha sesli ek olarak sıcak calisan bir cihaz kuzenim kullaniyor bariz isi farki var eski modeller daha serin calisiyor. Endişe etme keyfine bak zamaninda PS3'e kafayi takmistim isiniyor n'apcam diye ama gerek yok oyunu oyna gec.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…