PS5 Slim için CFI 21 serisi mi CFI 20 serisi mi alınmalı?

whobesuchamisfit

Hectopat
Daha fazla  
En son çıkan kasım 2023 yani ilk parti olan zaten. Başka çıkmadı. CFI 20 serisi. Son 2 hane bölgelerin numarası o kısımla ilgisi yok iyinin kötünün. Kasım 2024'te CFI21 serisi gelecektir şu anki kasanın bir tık daha revize olmuş hali.

Hocam merhaba, ben de şimdi Slim sipariş edeceğim. 21 olan model ile 20 olan arasında ısı sisteminde, kasada ve hafıza konusunda farklılık var. 20 olan 1 TB, 21 olan 825 GB. Hangisini almalıyım acaba? Direkt güncel olanı mı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam, CFI 20 serisi Slim modellerde maalesef ki dik kullanınca ısı hatası verme olayı var yani bu kronik sorun. Ancak yeni CFI 21 serisinde soğutma sistemi daha iyileşmiş durumda. Sırf bu yüzden bile CFI 21 tercih ederdim ben olsam. Ayrıca CFI 21 serisinin arası mat siyah. Yani kılcal çizilme durumları olmayacak bu da müthiş bir artı bence parlak siyah yüzeye göre. Evet alan biraz daha az ama yapacak bir şey yok ona da 1 tane oyun eksik indiriverirsin. Soğutma avantajı ve mat yüzey avantajı yeni modeli bence çok daha değerli kılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı