PS5 Slim için monitör önerisi

Hocam tekrardan selam, bahsettiğin modelini arkadaşım kullanıyor ama birebir aynısı değil sanırım. Kendisi memnun, ama eğer ki en fazla yarış oyunu diyorsan M7'nin performansından memnun kalacağını düşünüyorum ben. Bence renk kalitesi olarak da panelleri çok farklı olmadığından bir fark görmezsin, hatta M7'nin çözünürlük avantajı var 4K sonuçta. Curved olmasına bir şey diyemem tabii ki ama. İstersen bir Samsung mağazasında ekranlara bakabilirsin. Sana büyük bir ekran mı yoksa monitör gibi görece daha mütevazi bir şey mi lazım ona karar vermelisin bence. Yoksa her ikisi de memnun edecektir zaten.

Teşekkürler hocam haklısınız son dediğinize karar vermem gerekiyor sanırım.

Kanka öyle güzel anlatmışsın ki . Bende yatağımın karşısına kurucam sistemi bir de duvara askı aparatları düşünüyorum hem ps5 hem ekran için. Çok teşekkür ederim yorumların için. M7 almaya karar verdim bu kadar beğendiysen pişman olmam diye düşünüyorum.

Ahahaha Rica ederim, birebir bu amaçla aldım ve gerçekten çok memnunum. Umarım beklediğin gibi olur dostum, güle güle kullan şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…