Eymen9282 Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #11 MzSe dedi: Isınsa bile daha ucuz 1-2 derece elimi bile ısıtmaz. Yanına M.2 SSD ve FC24 alırsınız. Genişletmek için tıkla... Kuveyt'ten alacağım için priz dönültürücü gerekir mi yoksa Kuveyt prizi aynı mı ülkemizle. MzSe dedi: Isınsa bile daha ucuz 1-2 derece elimi bile ısıtmaz. Yanına M.2 SSD ve FC24 alırsınız. Genişletmek için tıkla... Kuveyt'ten alacağım için priz dönültürücü gerekir mi yoksa Kuveyt prizi aynı mı ülkemizle.
MzSe dedi: Isınsa bile daha ucuz 1-2 derece elimi bile ısıtmaz. Yanına M.2 SSD ve FC24 alırsınız. Genişletmek için tıkla... Kuveyt'ten alacağım için priz dönültürücü gerekir mi yoksa Kuveyt prizi aynı mı ülkemizle. MzSe dedi: Isınsa bile daha ucuz 1-2 derece elimi bile ısıtmaz. Yanına M.2 SSD ve FC24 alırsınız. Genişletmek için tıkla... Kuveyt'ten alacağım için priz dönültürücü gerekir mi yoksa Kuveyt prizi aynı mı ülkemizle.
P proesthuskara Centipat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #12 Eymen9282 dedi: Kuveyt'ten alacağım için priz girişleri farklı mı yoksa dönüştürücü lazım mı? Genişletmek için tıkla... G tipi(İngiliz) priz kullanılıyormuş Kuveyt'te. Kıbrısa giden varsa görmüştür o prizlerden. Dönüştürücü gerekli. Geç yazdım ama.
Eymen9282 dedi: Kuveyt'ten alacağım için priz girişleri farklı mı yoksa dönüştürücü lazım mı? Genişletmek için tıkla... G tipi(İngiliz) priz kullanılıyormuş Kuveyt'te. Kıbrısa giden varsa görmüştür o prizlerden. Dönüştürücü gerekli. Geç yazdım ama.
SütaşAyran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 2.037 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 4000MHz RAM RX 6600 XT 240 GB SAMSUNG M2 NVME SSD 240 GB SATA SSD 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #13 Hocam ben ömrüm boyunca Slim konsol almaya yemin ettim. Hem daha az yer kaplıyor hem de daha fazla alan sunuyor. Slim tercih edin.
Hocam ben ömrüm boyunca Slim konsol almaya yemin ettim. Hem daha az yer kaplıyor hem de daha fazla alan sunuyor. Slim tercih edin.
P proesthuskara Centipat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #14 SütaşAyran dedi: Hocam ben ömrüm boyunca Slim konsol almaya yemin ettim. Hem daha az yer kaplıyor hem de daha fazla alan sunuyor. Slim tercih edin. Genişletmek için tıkla... PS5'te çok az yer farkı var ama hem daha ucuz hem de daha çok disk alanı var. Slim tabi ki daha mantıklı.
SütaşAyran dedi: Hocam ben ömrüm boyunca Slim konsol almaya yemin ettim. Hem daha az yer kaplıyor hem de daha fazla alan sunuyor. Slim tercih edin. Genişletmek için tıkla... PS5'te çok az yer farkı var ama hem daha ucuz hem de daha çok disk alanı var. Slim tabi ki daha mantıklı.