PS5 Slim mi PS5 Pro mu?

GTA 6 hariç diger oyunlar 60 fps çalışıyor slim'de.
daha çıkmamış oyuna 30fps de çalışacak diye kesin gözüyle bakıyorsun. Anlamak güç

Slim daha mantıklı bence. 60 FPS için 20 bin lira fazla ödemek bana çok saçma geliyor. PS5 Slim alırım o 20 bin lira ile de baba oyunları çeker 1-2 sene keyfime bakarım.
ps plus alınca birçok baba oyun geliyor zaten

Daha çıkmamış oyuna 30FPS de çalışacak diye kesin gözüyle bakıyorsun. Anlamak güç.

PS Plus alınca birçok baba oyun geliyor zaten.

PS Plus extra almayı düşünüyorum, sizce hangisi daha mantıklı aradaki fiyat farkını düşünürsek değer mi?

Stant olmadan dik koymakta bir sıkıntı var mı?

Son düzenleme:
daha çıkmamış oyuna 30fps de çalışacak diye kesin gözüyle bakıyorsun. Anlamak güç

Kesinlike 30 fps çalışicak GTA 6 PS5 Slim'de. Pro'da 60 fps olur ama düşüşler olacak oyun esnasında 45 fps kadar düşer. Rockstar patlamayı Pc ve PS6 sürümünde yapacaktır.

Daha çıkmamış oyuna 30FPS de çalışacak diye kesin gözüyle bakıyorsun. Anlamak güç

PS Plus alınca birçok baba oyun geliyor zaten

Tercih meselesi aslında. Ben PS Plus'a aylık para vermek yerine biriktirir, bir iki baba oyun çeker sıkıldıkça oynarım. Oyunda benim olmuş olur hem.

Kesinlike 30 FPS çalışacak GTA 6 PS5 Slim'de. Pro'da 60 FPS olur ama düşüşler olacak oyun esnasında 45 FPS kadar düşer. Rockstar patlamayı PC ve PS6 sürümünde yapacaktır.

Tercih meselesi aslında. Ben PS Plus'a aylık para vermek yerine biriktirir, bir iki baba oyun çeker sıkıldıkça oynarım. Oyunda benim olmuş olur hem.

PS5 Slim'e CFI 2116 modeli çıkmış ve ülkemizde bulunuyor.
https://www.hepsiburada.com/ps5-sli...latci-garantili-p-HBCV0000AGDW3R?magaza=TECH7
Hangi CFI modelini almalıyım? Bunun dezavantajı 825 GB olması ama ayrıca SSD takabilirim ama SSD'lerde pahalı tabii. Hangi CFI modelini almalıyım?

PS5 Slim'e CFI 2116 modeli çıkmış ve ülkemizde bulunuyor.
https://www.hepsiburada.com/ps5-sli...latci-garantili-p-HBCV0000AGDW3R?magaza=TECH7
Hangi CFI modelini almalıyım? Bunun dezavantajı 825 GB olması ama ayrıca SSD takabilirim ama SSD'lerde pahalı tabii. Hangi CFI modelini almalıyım?

2016 CFI'lı olan modeller 1TB olanlar. Onlara yünelin. Yeni seri DualSense'lerde 1 mikrofon çıkarıldı, bir fark yok diyorlar ama gene de yeni seri DualSense önermiyorum.

2016 CFI'lı olan modeller 1TB olanlar. Onlara yünelin. Yeni seri DualSense'lerde 1 mikrofon çıkarıldı, bir fark yok diyorlar ama gene de yeni seri DualSense önermiyorum.

Hala Pro ile Slim arasındayım. Maddi olarak zorlar gibi Pro. Ne yapsam bilemedim. 1 TB olduğu için 2016 tercih ederim o zaman ama ısınma soğutma gibi durumlar için 2116 çıkarıldığını duydum doğruluğu var mı? Performans olarak fark eder mi?

Hala Pro ile Slim arasındayım. Maddi olarak zorlar gibi Pro. Ne yapsam bilemedim. 1 TB olduğu için 2016 tercih ederim o zaman ama ısınma soğutma gibi durumlar için 2116 çıkarıldığını duydum doğruluğu var mı? Performans olarak fark eder mi?

Etmez. 2016 CFI'lı olanlardan alın geçin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı