Bir laptopum vardı oyun konusunda pek işlevi yoktu ama idare ediyordu 2 yıldır bozuk duruyor onu tamir etsem yararını göremeyecegim OEM hazir sistemlere baktim PC daha mantikli geldi daha çok işlevi var en azindan 4060'in yaninda i5 12400F mi AMD 5500 mu sence
Bir laptopum vardı oyun konusunda pek işlevi yoktu ama idare ediyordu 2 yıldır bozuk duruyor onu tamir etsem yararını göremeyecegim OEM hazir sistemlere baktim PC daha mantikli geldi daha çok işlevi var en azindan 4060'in yaninda i5 12400F mi AMD 5500 mu sence
Ne yapacağına bağlı dostum. Zaten bilgisayar oyuncusu ve online FPS seven biri olarak artık çok vaktim yok ve evleneceğim inşallah. Bilgisayarım olmasına rağmen ben yakın zamanda PS5 getirtmeyi planlıyorum. Biraz ne istediğine bağlı yani anlayacağın.
Ne yapacağına bağlı dostum. Zaten bilgisayar oyuncusu ve Online FPS seven biri olarak artık çok vaktim yok ve evleneceğim inşallah. Bilgisayarım olmasına rağmen ben yakın zamanda PS5 getirtmeyi planlıyorum. Biraz ne istediğine bağlı yani anlayacağın.