urumashun1212 Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Konsol almayı düşünüyorum bu iki seçenek arasındayım genellikle üçüncü parti oyunlar oynayacağım fikirlerinizi bekliyorum.
Konsol almayı düşünüyorum bu iki seçenek arasındayım genellikle üçüncü parti oyunlar oynayacağım fikirlerinizi bekliyorum.
xxkomutanxx Centipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #2 Eğer sadece 3.parti oyunlar oynayacak isen Xbox daha mantıklı çünkü daha ekonomik.
ARDAQKL Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #3 urumashun1212 dedi: Konsol almayı düşünüyorum bu iki seçenek arasındayım genellikle üçüncü parti oyunlar oynayacağım fikirlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Özel oyunları oynamayacaksanız ben olsam Xbox alırdım Microsoft Store diğer mağazalara göre çok daha ucuz.
urumashun1212 dedi: Konsol almayı düşünüyorum bu iki seçenek arasındayım genellikle üçüncü parti oyunlar oynayacağım fikirlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Özel oyunları oynamayacaksanız ben olsam Xbox alırdım Microsoft Store diğer mağazalara göre çok daha ucuz.
urumashun1212 Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #4 ARDAQKL dedi: Özel oyunları oynamayacaksanız ben olsam Xbox alırdım Microsoft Store diğer mağazalara göre çok daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Bende Xbox almayı düşünüyorum ara sıra Doom FIFA CoD oynayacağım sadece.
ARDAQKL dedi: Özel oyunları oynamayacaksanız ben olsam Xbox alırdım Microsoft Store diğer mağazalara göre çok daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Bende Xbox almayı düşünüyorum ara sıra Doom FIFA CoD oynayacağım sadece.
ARDAQKL Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #5 urumashun1212 dedi: Bende Xbox almayı düşünüyorum ara sıra Doom FIFA CoD oynayacağım sadece. Genişletmek için tıkla... Saydığınız oyunların hepsi Game Pass'te var hocam ayrıca yeni çıkacak Doom'da ilk günden Game Pass'e gelecek.
urumashun1212 dedi: Bende Xbox almayı düşünüyorum ara sıra Doom FIFA CoD oynayacağım sadece. Genişletmek için tıkla... Saydığınız oyunların hepsi Game Pass'te var hocam ayrıca yeni çıkacak Doom'da ilk günden Game Pass'e gelecek.