PS5 Slim nasıldır?

ufu6212

Centipat
Daha fazla  
Hocam merhaba. Sorularım olacak. Madde madde:
1) ben PS5 Slim 1TB modelini alacağım ama yanında ekstra bir tane siyah kol alacağım. Sıkıntı çıkarır mı?
2) daha önce hiç PS kullanmadım ve bir sistemim var, tek monitör kullanıyorum. Bir yandan PS bir yandan PC çalışır mı? Olmazsa ileride bir monitör daha alacağım.
3) monitörde bir adet HDMI, bir adet DisplayPort var. Ekran kartı HDMI takılı. PS alırsam, DisplayPort'a takarsam sıkıntı çıkarır mı?
Hızlı cevap gelirse sevinirim.

1-Kol orjinalse ve çalışıyorsa sorun olmaz kullanabilirsin.
2-İkisi çalışsa bile geçiş yapman gerekir. PS uyku modunda durur istediğinde ona çevirirsin açılır sorun olmaz diye biliyorum yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar.
3-PS'te direkt DP portu yok diye biliyorum. İnternete baktığımda bunun için ekstra kablo gerektiği yazıyor öyle kullanabiliyormuşsunuz. Bu internetten aldığım bilgi o yüzden %100 emin değilim.

Hocam merhaba. Sorularım olacak. Madde madde:
1) ben PS5 Slim 1TB modelini alacağım ama yanında ekstra bir tane siyah kol alacağım. Sıkıntı çıkarır mı?
2) daha önce hiç PS kullanmadım ve bir sistemim var, tek monitör kullanıyorum. Bir yandan PS bir yandan PC çalışır mı? Olmazsa ileride bir monitör daha alacağım.
3) monitörde bir adet HDMI, bir adet DisplayPort var. Ekran kartı HDMI takılı. PS alırsam, DisplayPort'a takarsam sıkıntı çıkarır mı?
Hızlı cevap gelirse sevinirim.

Konsolda DP girişi yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı