PS5 Slim nereden alınır?

Tuğra AKTAN

Centipat
Daha fazla  
Sahibinden'den baktığımda 2 tane yer buldum; ikisi de sıfır satıyormuş. Adları Sercom ve Kahraman. Sercom, Kahraman'dan yaklaşık 1000 TL daha ucuz.

Alırken nelere dikkat etmeliyim? Baktığımda kutuda 825 GB yazıyordu ama ben Slim'leri 1 TB diye biliyorum.
Ayrıca CFI kodu ne olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni Slim modelleri çıktı 1 TB yerine 825 GB üretiliyor, yenidir yani. Slim modellerde CFI fark etmez diye biliyorum.

Gümrük tarifelerine karşı Microsoft fiyatı 600 euroya çekti Sony de 1TB SSD yerine 800 GB SSD koydu aynı cihaz. 800 GB olan daha yeni olacağı için tercih edilebilir veya 1 TB olduğu için diğeri alınabilir ama gamepadde yenileri almak lazım. Base model almadığın sürece CFI önemsiz.

Gümrük tarifelerine karşı Microsoft fiyatı 600 euroya çekti Sony de 1TB SSD yerine 800 GB SSD koydu aynı cihaz. 800 GB olan daha yeni olacağı için tercih edilebilir veya 1 TB olduğu için diğeri alınabilir ama gamepadde yenileri almak lazım. Base model almadığın sürece CFI önemsiz.
2 tane ilan var 1inde fc26 bundle'i onda 825gb yaziyor bir tanedede normali var eklentisiz onda 1tb yaziyor. fc26li yaklasik 1500tl daha pahali hangisini alayim (fifa oynuyorum)

2 tane ilan var 1'inde FC26 Bundle'i onda 825GB yaziyor bir tanedede normali var eklentisiz onda 1TB yaziyor. FC26'li yaklasik 1500TL daha pahali hangisini alayim (FIFA oynuyorum)

200GB depolamaya ihtiyacın olacğaını düşünüyorsan düz düşünmüyorsan bundle. Forza Horizon 5 120GB. Rocket League 30GB. Arc Raiders 30 GB. FIFA 70 GB. Ortalama hikayeli oyun 60 GB. CoD 100+. Outer worlds2 110GB. Bunlar bile 520 GB tutuyor ben 800 GB olandan yol alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı