erenY26 Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #1 Yakın zamanda PS5 Slim aldım ve oynayacağım oyunlar arasında Rainbow'siz Siege de var. Online girmek için sadece Ubisoft+ yeterli mi yoksa PS+ da almam gerekiyor mu?
Yakın zamanda PS5 Slim aldım ve oynayacağım oyunlar arasında Rainbow'siz Siege de var. Online girmek için sadece Ubisoft+ yeterli mi yoksa PS+ da almam gerekiyor mu?
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 16 Nisan 2024 #2 Değil, Online girmek için en düşük PS Plus Essential gerekiyor.
erenY26 Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #3 591529 dedi: Değil, Online girmek için en düşük PS Plus Essential gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hmm peki benim önceden bir Ubisoft hesabım var onunla giriş yapabilir miyim?
591529 dedi: Değil, Online girmek için en düşük PS Plus Essential gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hmm peki benim önceden bir Ubisoft hesabım var onunla giriş yapabilir miyim?
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 16 Nisan 2024 #4 erenY26 dedi: Hmm peki benim önceden bir Ubisoft hesabım var onunla giriş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında bilgim yok fakat PSN üzerinde oyuna yeni bir hesap ile başlamanız lazım, başka bir platformdan hesap aktarma durumu yok diye biliyorum.
erenY26 dedi: Hmm peki benim önceden bir Ubisoft hesabım var onunla giriş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında bilgim yok fakat PSN üzerinde oyuna yeni bir hesap ile başlamanız lazım, başka bir platformdan hesap aktarma durumu yok diye biliyorum.
erenY26 Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #5 591529 dedi: Onun hakkında bilgim yok fakat PSN üzerinde oyuna yeni bir hesap ile başlamanız lazım, başka bir platformdan hesap aktarma durumu yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani şoyle benim Rainbow'da bayağı desen var onlar geçmez mi?
591529 dedi: Onun hakkında bilgim yok fakat PSN üzerinde oyuna yeni bir hesap ile başlamanız lazım, başka bir platformdan hesap aktarma durumu yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani şoyle benim Rainbow'da bayağı desen var onlar geçmez mi?
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 16 Nisan 2024 #6 erenY26 dedi: Yani şoyle benim Rainbow'da bayağı desen var onlar geçmez mi? Genişletmek için tıkla... Geçmesi lazım. Ben PS’deki hesabımı bilgisayara aynen aktarabilmiştim. Bilgisayardan PS5’e de aktarılması gerekiyor, Ubisoft hesabını bagliyoruz nasıl olsa.
erenY26 dedi: Yani şoyle benim Rainbow'da bayağı desen var onlar geçmez mi? Genişletmek için tıkla... Geçmesi lazım. Ben PS’deki hesabımı bilgisayara aynen aktarabilmiştim. Bilgisayardan PS5’e de aktarılması gerekiyor, Ubisoft hesabını bagliyoruz nasıl olsa.
erenY26 Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #7 Keremmss dedi: Geçmesi lazım. Ben PS'deki hesabımı bilgisayara aynen aktarabilmiştim. Bilgisayardan PS5'e de aktarılması gerekiyor, Ubisoft hesabını bagliyoruz nasıl olsa. Genişletmek için tıkla... Tamamdir teşekkür ederim.
Keremmss dedi: Geçmesi lazım. Ben PS'deki hesabımı bilgisayara aynen aktarabilmiştim. Bilgisayardan PS5'e de aktarılması gerekiyor, Ubisoft hesabını bagliyoruz nasıl olsa. Genişletmek için tıkla... Tamamdir teşekkür ederim.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 16 Nisan 2024 #8 erenY26 dedi: Yani şoyle benim Rainbow'da bayağı desen var onlar geçmez mi? Genişletmek için tıkla... Linking other accounts to your Ubisoft account | Ubisoft Help Buraya bir bakın geçebilir.
erenY26 dedi: Yani şoyle benim Rainbow'da bayağı desen var onlar geçmez mi? Genişletmek için tıkla... Linking other accounts to your Ubisoft account | Ubisoft Help Buraya bir bakın geçebilir.