PS5 Slim vs fat kasa

BazuKom

Hectopat
Arkadaşlar iyi günler. PS5 Slim CD versiyonunu venüs elektronik üzerinden sipariş verdim. Aklımda fat kasa takıldı, sizce aralarında bir fark var mı? Ayrıca Bilkom garantili almazsam başıma ne gelebilir? Benim sipariş ettiğim sürümde Bilkom garantisi yok, ithalatçı garantili gözüküyor. PlayStation konusunda hiçbir bilgim yok, bu benim ilk PS deneyimim olacak.

Slimler fat kasalardan daha iyi diye biliyorum.İthalatçı garantili olmasi pek iyi değil galiba ama yine de başına ne gelebileceği hakkında başkasının bilgi vermesi daha doğru olur.

Fat kasanın Slim'e avantajları:
1-Biraz daha iyi soğutma. Yaklaşık 3 ila 5 derece kadar daha serin. Daha sessiz olduğu da söyleniyor.
2- Fat kasa özellikle fat kasanın CFI12 modelleri Slim'den daha sorunsuz. Slim modelde dik kullandığında ısı hatası alıp konsolun kapanma durumu yaşanabiliyor bayağı sayıda.
3-Kutusunun içinden dik tutma ayağı çıkıyor fat kasada.
Slim'in fat kasaya avantajları:
1-Yaklaşık 120GB küsur daha fazla depolama alanı
2-Dijital sürüm Slim aldıysan sonradan CD'li sürüme çevirme imkanı.
3-Daha hafif daha ergonomik ama bence görüntü olarak fat daha karizma.
İkisi de çok başarılı, oyun performanslarında zerre fark olmayan modeller. Slim'de kronik ısı hatası olayı var sadece. Tabii sizin başınıza gelecek diye bir şey yok nadir oluyor neticede bence artık alın kullanın. Şimdiden hayırlı olsun.
Bilkom garantili olmasına da gerek yok. Kolay kolay arıza veren cihazlar değiller.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Sadece 2. el ürün gönderilme endişesi yaşıyorum sizlerin cevapları sonrasında fat kasa mı almayayım sorusu kafamdan kalktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı