PS5 Slim vs PS5 Pro

Hocam ben kararımı verdim daha once PS4 Pro almadigim için pişman olmuştum aynısıni yasamak istemiyorum ayrıca FSR4'un gelecek olması da Pro için çok buyuk avantaj.
Aynen öyle. Ben de zamanında PS4 Pro almadığım için pişman olmuştum. Bir daha aynı tuzağa düşmeyin bence hocam ben de Pro almayı düşünüyorum.

Sahibinden'de gordum bende hocam.

Hocalarım tam Pro'da emin olmuştum fakat yeni çıkan Doom'da bile aralarında çok fark yok ps5 ve pro arasinda performans olarak bilemiyorum Pro değer mi cidden.
Çift kollu değilse 36k çok bence. bazı oyunlarda fark eder bazı oyunlarda etmez. Mesela assassin's creed shadows'da çok fark ediyor, bu oyuna bağlı bir şey. Hangisini alayım diyorsan bu iş bütçe işi paran varsa zorlamayacaksa seni pro al ama zorlayacaksa bütçeni ps5 al. Tabi ki iki cihaz arasında ps4 ile ps5 arasında ki kadar fark yok, sonuçta bu ara sürüm.

Çift kollu değilse 36k çok bence. Bazı oyunlarda fark eder bazı oyunlarda etmez. Mesela Assassin's Creed Shadows'da çok fark ediyor, bu oyuna bağlı bir şey. Hangisini alayım diyorsan bu iş bütçe işi paran varsa zorlamayacaksa seni Pro al ama zorlayacaksa bütçeni PS5 al. Tabii ki iki cihaz arasında PS4 ile PS5 arasında ki kadar fark yok, sonuçta bu ara sürüm.

Tamam hocam gene bir dusuneyim muhtemelen Pro alırım almisken en iyisi olsun diye yazin alacağım zaten.

Pro al hocam Rockstar bu çünkü ne yapacağı belli olmaz. Örnek veriyorum RDR2 PS4 Slim'de kasarken PS4 Pro'da stabil 30 FPS veriyordu.

Evet hocam RDR2 PS4 Slim'de oynamistim özellikle kasabalarda çok drop oluyordu o zaman en iyi Xbox One X de çalıştığı için hep içimde uhte olmustu anca PC alinca 60 FPS'te akmistim şu anda aynısı PS5 Pro için olur muhtemelen daha iyi grafik ve sabit 30 FPS.

Hocalarım peki saglam bir PC dizsem GTA6 çıkana kadar da para. Biriktirip 2.el PS5 alip oynayıp satsam mantıklı mi sizce cunku Steam Epic kutuphanem bayağı dolu ve PC PS5 Pro'dan çok daha iyi çalışıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı