PS5 Slim vs RTX sistemi karşılaştırması

Hocam geleceği anlamına gelmesi kaldıracağı anlamına gelmiyor ki.

Pro'nun artısı GTA6 şu an sadece.

RTX 5060'lı sistem de yeterli olur bence. Birçok oyunu rahatlıkla oynarsınız. Yanına da PS alırsınız.

RTX 5060'lı sistem de yeterli olur bence. Birçok oyunu rahatlıkla oynarsınız. Yanına da PS alırsınız.
ileriye yönelikte sağlam olsun diye 1 aya 5070li sistem alıp gta 6 çıkmaya yakın ps5 alıcam sanırım şu an en mantıklı gelen bu. yorumunuz için teşekkür ederim.

@heimdaalll, rica ederim. GTA 6 için muhtemelen ben de PS alacağım. Bilgisayara çıkmasını bekleyebileceğimi düşünmüyorum.

@heimdaalll, rica ederim. GTA 6 için muhtemelen ben de PS alacağım. Bilgisayara çıkmasını bekleyebileceğimi düşünmüyorum.

Birkaç ay önce PS5'im vardı çok keyifli bir cihaz fakat İngilizcemin olmayışından sebep hikayeli oyunları anlamak imkansız resmen. Neyse en azından heves atmak için yine de alınır günümüz için 24K pek de fazla değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
@heimdaalll, yanında hobi olarak biraz da İngilizce öğrenin. Gerçekten çok rahat edersiniz. Günlük 2-3 saatinizi ayırsanız yeter.

@heimdaalll, yanında hobi olarak biraz da İngilizce öğrenin. Gerçekten çok rahat edersiniz. Günlük 2-3 saatinizi ayırsanız yeter.

Çalışma hayatına girdiğim için zaten kendime ayırabileceğim zaman akşamları 3 saat kadar olacak sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…