Ekwkska Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #1 Herkese merhaba, PS5 Slim'de FC 25 oynarken korner, taç, frikikten sonra 2-3 saniyelik FPS 30'a düşüyor sonra düzeliyor. Bu normal mı yoksa bir sıkıntı mı var? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2025
Herkese merhaba, PS5 Slim'de FC 25 oynarken korner, taç, frikikten sonra 2-3 saniyelik FPS 30'a düşüyor sonra düzeliyor. Bu normal mı yoksa bir sıkıntı mı var? Şimdiden teşekkürler.
KS KS Ekwkska Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #11 Cengizhanss92 dedi: Anladım, ben Ultimate Team veya clubs düşünmüştüm. Başka oyunlarda problem yaşıyor musunuz hiç? Genişletmek için tıkla... Yani RDR2, Last of Us gibi hikayeli oyunlarda böyle bir sorun yok oyundan kaynaklı diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Cengizhanss92 dedi: Anladım, ben Ultimate Team veya clubs düşünmüştüm. Başka oyunlarda problem yaşıyor musunuz hiç? Genişletmek için tıkla... Yani RDR2, Last of Us gibi hikayeli oyunlarda böyle bir sorun yok oyundan kaynaklı diye düşünüyorum.
Cengizhanss92 Femtopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #12 Ekwkska dedi: Yani RDR2, Last of Us gibi hikayeli oyunlarda böyle bir sorun yok oyundan kaynaklı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi oyundan kaynaklı muhtemelen. Pc de bir çok arkadaşım problem yaşamıştı. Neyse 2 ay daha dayanın bitti zaten oyun Artı 0 Eksi
Ekwkska dedi: Yani RDR2, Last of Us gibi hikayeli oyunlarda böyle bir sorun yok oyundan kaynaklı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi oyundan kaynaklı muhtemelen. Pc de bir çok arkadaşım problem yaşamıştı. Neyse 2 ay daha dayanın bitti zaten oyun
KS KS Ekwkska Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #13 Cengizhanss92 dedi: Dediğiniz gibi oyundan kaynaklı muhtemelen. PC de birçok arkadaşım problem yaşamıştı. Neyse 2 ay daha dayanın bitti zaten oyun Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yine de teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
Cengizhanss92 dedi: Dediğiniz gibi oyundan kaynaklı muhtemelen. PC de birçok arkadaşım problem yaşamıştı. Neyse 2 ay daha dayanın bitti zaten oyun Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yine de teşekkürler hocam.