PS5 Sony Eurasia garantisi 2. el alırken devam eder mi?

Faturası varsa sorun yaşamazsın. Ben o şekilde çok sattım alanlarda sorun çıkınca fatura ile garantiye yolladılar. Fakat şöyle bir durum var Asus bir monitör satmıştım alan adamda sorun çıkmış garantiye yollamış ve değişim vermişler. Yenisi üretimde olmayınca iadeye dönmüş. Para iadesini de doğal olarak benim kartıma yaptılar. Böyle bir durumda aldığınız kişinin insafına kalırsınız. Yani değişim olursa onuda ilk sahibine yollayabilirler.

Faturası varsa sorun yaşamazsın. Ben o şekilde çok sattım alanlarda sorun çıkınca fatura ile garantiye yolladılar. Fakat şöyle bir durum var ASUS bir monitör satmıştım alan adamda sorun çıkmış garantiye yollamış ve değişim vermişler. Yenisi üretimde olmayınca iadeye dönmüş. Para iadesini de doğal olarak benim kartıma yaptılar. Böyle bir durumda aldığınız kişinin insafına kalırsınız. Yani değişim olursa onu da ilk sahibine yollayabilirler.

Anladım teşekkürler.

Faturası varsa sorun yaşamazsın. Ben o şekilde çok sattım alanlarda sorun çıkınca fatura ile garantiye yolladılar. Fakat şöyle bir durum var Asus bir monitör satmıştım alan adamda sorun çıkmış garantiye yollamış ve değişim vermişler. Yenisi üretimde olmayınca iadeye dönmüş. Para iadesini de doğal olarak benim kartıma yaptılar. Böyle bir durumda aldığınız kişinin insafına kalırsınız. Yani değişim olursa onuda ilk sahibine yollayabilirler.
Değişim yaparken adresi sorarlar herhalde ya sonuçta başka eve taşınmış olabilirim falan. Ama para iadesi için sıkıntı olabilir haklısınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı