PS5 Spider-Man 2 Edition alınır mı?

nneoflex

Femtopat
Daha fazla  
2. el yasadigim yerde 23 bin TL'ye PS 5 Spider-Man Edition CD'li versiyon var ama sıkıntı çıkar mı? Alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı fiyata 0 yurt dışı cihazlar var muhtemelen alacağın cihazın garantisi de bitmiştir finalde ikisi de aynı yola çıkıyor ( yurt dışı cihazların Türkiye de garantisi bulunmuyor)

Buradan fiyatlara ve satıcılara bakabilirsin.

https://www.akakce.com/ps5/en-ucuz-slim-standart-edition-1-tb-ssd-oyun-konsolu-fiyati,321436654.html bu da cd li versiyon

Adam Turkcell'den almış sanirim 1 yıl daha garantisi var yazmis hocam.

Adam Turkcell'den almış sanirim 1 yıl daha garantisi var yazmis hocam.
hocam turkcell pasajdan aldıysa muhtemelen ithalatçı garantili cihaz yani benim attığımla aynı oluyor yurt dışı cihazı oluyor satışın bi ilanı vs varsa atabilirmisin daha iyi yorumlarız

Peki oyun işini nasıl yapayım 1 yıllık ps5 deluxe üyeliği bana yetermi?

hocam turkcell pasajdan aldıysa muhtemelen ithalatçı garantili cihaz yani benim attığımla aynı oluyor yurt dışı cihazı oluyor satışın bi ilanı vs varsa atabilirmisin daha iyi yorumlarız

Kesinlikle yeter ek olarak indirimlerde oluyor 100-200-300 bandında iyi oyunlar da yakalayabilirsin.

evet hocam cihaz yurt dışı ithalatçı garantili oluyor benim attıklarımı alman en en en mantıklısı aynı fiyata 0 cihaz

Kesinlikle yeter ek olarak indirimlerde oluyor 100-200-300 bandında iyi oyunlar da yakalayabilirsin.
Teşekkürler baya heyecanlıyım ilk defa Playstation'ım olucak

Sağolun 0 alıcam.

Teşekkürler bayağı heyecanlıyım ilk defa PlayStation'ım olacak

Ben de yeni aldım PS2'den beri istiyordum ilk maaşımla almak nasip oldu o mutluluk tarif edilemez şimdiden hayırlı olsun bir şey lazım olursa ben buradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…