Bay Stark Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 129 Çözümler 2 22 Kasım 2024 #1 Dostlar hayırlı geceler. PS 5 de Spider-Man 2 standart ile digital Deluxe arasındaki fark nedir? Digital Deluxe daha uygun fiyatta. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2024
Dostlar hayırlı geceler. PS 5 de Spider-Man 2 standart ile digital Deluxe arasındaki fark nedir? Digital Deluxe daha uygun fiyatta.
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 22 Kasım 2024 #2 Bay Stark dedi: Dostlar hayırlı geceler. PS 5 de Spider-Man 2 standart ile digital Deluxe arasındaki fark nedir? Digital Deluxe daha uygun fiyatta. Genişletmek için tıkla... Delux'un fiyatı daha ucuzsa onu alın hocam. Bilmiyorum farkını ama kostüm falandır muhtemelen ekstra exp olur o tür şeyler bence.
Bay Stark dedi: Dostlar hayırlı geceler. PS 5 de Spider-Man 2 standart ile digital Deluxe arasındaki fark nedir? Digital Deluxe daha uygun fiyatta. Genişletmek için tıkla... Delux'un fiyatı daha ucuzsa onu alın hocam. Bilmiyorum farkını ama kostüm falandır muhtemelen ekstra exp olur o tür şeyler bence.
Bay Stark Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 129 Çözümler 2 22 Kasım 2024 #3 Sukunanınteli dedi: Delux'un fiyatı daha ucuzsa onu alın hocam. Bilmiyorum farkını ama kostüm falandır muhtemelen ekstra exp olur o tür şeyler bence. Genişletmek için tıkla... Oyun hikayesinde eksiklik yoksa sıkıntı yok hocam.Kostüm exp önemli değil.Teşekkür ederim.
Sukunanınteli dedi: Delux'un fiyatı daha ucuzsa onu alın hocam. Bilmiyorum farkını ama kostüm falandır muhtemelen ekstra exp olur o tür şeyler bence. Genişletmek için tıkla... Oyun hikayesinde eksiklik yoksa sıkıntı yok hocam.Kostüm exp önemli değil.Teşekkür ederim.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.610 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #4 2018'deki Spiderman'da DLC'ler ücretsizdi. Ucuz olanı alın.
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 22 Kasım 2024 #5 Bay Stark dedi: Oyun hikayesinde eksiklik yoksa sıkıntı yok hocam. Kostüm exp önemli değil. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... PC versiyonunda kostüm vs. diyor muhtemelen orada da öyledir. pidee dedi: 2018'deki Spider-Man'da DLC'ler ücretsizdi. Ucuz olanı alın. Genişletmek için tıkla... Hocam 2. oyunda ücretli olacak o ayrı sayfası açıldı.
Bay Stark dedi: Oyun hikayesinde eksiklik yoksa sıkıntı yok hocam. Kostüm exp önemli değil. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... PC versiyonunda kostüm vs. diyor muhtemelen orada da öyledir. pidee dedi: 2018'deki Spider-Man'da DLC'ler ücretsizdi. Ucuz olanı alın. Genişletmek için tıkla... Hocam 2. oyunda ücretli olacak o ayrı sayfası açıldı.