PS5 Spiderman 2 196 TL!

Paylasim icin cok teşekkürler. Uygun yollu The Last of Us Part 2 ve God of War: Ragnarok almanin bir yolu da var mi?

Paylasim icin tesekkurler, de... Benzer yonteme uyguna alabilecegimiz god of war ragnarok ta bulunur mu?

Son düzenleme:
Konuyu tekrardan hortlatmak istemezdim ama bir hevesle linke girdim fiyat 800'e dayanmış durumda buna benzer alma yolu var mıdır Spider-Man 2 şart değil ama olursa iyi olur.

Konuyu tekrardan hortlatmak istemezdim ama bir hevesle linke girdim fiyat 800'e dayanmış durumda buna benzer alma yolu var mıdır Spider-Man 2 şart değil ama olursa iyi olur.

Spider-Man 2 şu an Store'dan almak daha mantıklı.

TLOU 2 veya GoW Ragnarok ile ilgili bir şey var mı?
Olsaydi paylasilirdi.

Bu SM2 nin ucuz olmasinin sebebi gecen sene PS5 ile bundle olarak satilmasiydi. Japonya'da cok tutan bir oyun olmadigi icin sanirim bu sekilde cok saticisi mevcut.

Hocam sadece remester alacaksanız. Pluss aboneliğiniz üzerinden Mile moralesi indirip oyun içinden spiderman remestered sürümünü yaklaşık 200 tl gibi bir fiyata satın alabiliyorsunuz haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…