3K farka değmez gidin standart versiyonunu alın.
Ben de böyle düşünüyorum. Benim takıldığım tek nokta ps5in aşırı büyük oluşu. Sık Sık şehirler arası gezen birisiyim ve ps5i taşımak benim için güç. Kendisi için çantalar var ama 3kdan başlıyor. Slim ise normal bir çantaya sığar diye düşünüyorum ama tek korkum yeni bir cihaz olduğu için arıza falan yapıp yapmayacağı.Standart. Slim ile 1216 sürümünde hiç fark yok. Slim yeni çıktığı için beraberinde sorunlar da getirecektir.
seneye pro versiyonu çıktığında elimdekini satıp proya geçmek de istiyorum ve sanki slim daha iyi bir ücrete gidermiş gibi geliyor ama pek bilgili değilim.Ben de böyle düşünüyorum. Benim takıldığım tek nokta ps5in aşırı büyük oluşu. Sık Sık şehirler arası gezen birisiyim ve ps5i taşımak benim için güç. Kendisi için çantalar var ama 3kdan başlıyor. Slim ise normal bir çantaya sığar diye düşünüyorum ama tek korkum yeni bir cihaz olduğu için arıza falan yapıp yapmayacağı.
Seneye Pro versiyonu çıktığında elimdekini satıp Pro'ya geçmek de istiyorum ve sanki Slim daha iyi bir ücrete gider miş gibi geliyor ama pek bilgili değilim.
Şu anlık slime olan istek çok düşük. Standart versiyon 43 milyondan fazla sattı. Pazarda daha iyi bir ücrete gideceğini düşünmüyorum. Şehirler arası seyahat yapan biriyseniz Slim sizin için daha iyi fakat yine de büyük bir konsol.
Şu videoyu izleyip daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz.
Seneye Pro versiyonu çıktığında elimdekini satıp Pro'ya geçmek de istiyorum ve sanki Slim daha iyi bir ücrete gider miş gibi geliyor ama pek bilgili değilim.
3k fark'a değmez. Gidin normal ps5 alın+ 1 tb ssd alın daha iyi.Yarın PS5 alacağım ve arada 3K fark var. Slim alınır mı? Farkları nelerdir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.