PS5 Standart mi alınmalı Slim mi?

3K farka değmez gidin standart versiyonunu alın.
Standart. Slim ile 1216 sürümünde hiç fark yok. Slim yeni çıktığı için beraberinde sorunlar da getirecektir.
Ben de böyle düşünüyorum. Benim takıldığım tek nokta ps5in aşırı büyük oluşu. Sık Sık şehirler arası gezen birisiyim ve ps5i taşımak benim için güç. Kendisi için çantalar var ama 3kdan başlıyor. Slim ise normal bir çantaya sığar diye düşünüyorum ama tek korkum yeni bir cihaz olduğu için arıza falan yapıp yapmayacağı.

Ben de böyle düşünüyorum. Benim takıldığım tek nokta ps5in aşırı büyük oluşu. Sık Sık şehirler arası gezen birisiyim ve ps5i taşımak benim için güç. Kendisi için çantalar var ama 3kdan başlıyor. Slim ise normal bir çantaya sığar diye düşünüyorum ama tek korkum yeni bir cihaz olduğu için arıza falan yapıp yapmayacağı.
seneye pro versiyonu çıktığında elimdekini satıp proya geçmek de istiyorum ve sanki slim daha iyi bir ücrete gidermiş gibi geliyor ama pek bilgili değilim.

Seneye Pro versiyonu çıktığında elimdekini satıp Pro'ya geçmek de istiyorum ve sanki Slim daha iyi bir ücrete gider miş gibi geliyor ama pek bilgili değilim.

Şu anlık slime olan istek çok düşük. Standart versiyon 43 milyondan fazla sattı. Pazarda daha iyi bir ücrete gideceğini düşünmüyorum. Şehirler arası seyahat yapan biriyseniz Slim sizin için daha iyi fakat yine de büyük bir konsol.

Şu videoyu izleyip daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu anlık slime olan istek çok düşük. Standart versiyon 43 milyondan fazla sattı. Pazarda daha iyi bir ücrete gideceğini düşünmüyorum. Şehirler arası seyahat yapan biriyseniz Slim sizin için daha iyi fakat yine de büyük bir konsol.

Şu videoyu izleyip daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

çok teşekkür ederim izleyip hemen geliyorum 😁

Seneye Pro versiyonu çıktığında elimdekini satıp Pro'ya geçmek de istiyorum ve sanki Slim daha iyi bir ücrete gider miş gibi geliyor ama pek bilgili değilim.

Pro çıkacağına dahil bir söylenti yok bence çıkmayacak. Eğer büyüklük farkını takıyorsanız Slim versiyonu standart nazaran çok daha küçüktür.

Hocam evet PS 5 büyük ama abartılı derecede de değil bence yani normal bir spor çantasına (sırt çantasına) rahat bir şekilde giriyor ama şunu söyleyeyim yer kapladı mı kaplıyor 😃

Standart 1216A alın yanına da güzel bir m2 ssd dizin üstüne para bile kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı